reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria naszych brzuszków- kilogramy i centymetry na plus

reklama
zołza ja ma spory zapas w sukience, jest z gorsetem coby w razie czego zwęzic jak nie przytyję dużo:) zresztą i tak wszyscy wiedzą także chować się nie ma co:) ale gdyby nie ten ślub no i zdjęcia to już bym mogła miec taki brzusio jak niektóre z nas tak to ślicznie wygląda :D

To ja tu chyba jestem tu najgrubsza, przy wzroscie 156 mam ok 69/70 kg ale narazie nie rosnie i o boy oby nie rosla. Z tym ze mam tak jak jedna z was u mnie tej wagi nie widac i zawsze byly podobne sytuacje u higienistki na wadze ale najgorzej sie poczulam jak jedna z moich kolezanek okazala sie lzejsza mimo ze byla 3 razy wieksza ale bardzo tlusta, a je wtedy pomyslalam ze musze wygladac jak ona a pewnie tego nie widze. Ale kiedy schudlam do 50 kg to miescilam sie w spodenki mojego 5letniego synka a to przy moim wzroscie to przawidlowa waga a nie niedowaga. Wiec poprostu tak mam buuu:((

Z moich obserwacji to jest tak, ze te szczupłe dziewczyny w ciąży waga ich jest wieksza a te grubsze czy przy kści nie tyja tak.Wiec nie ma sie co martwic.Dla przy kladu dwie moje dobre koleżanki startujace z wagi 70 i 75 przytyły w ciąży kolejno 9 i 8,5 kg .Ja natomiast w pierwszej cąiży startowałam z 55-cioma kg. i przytyłam 19:szok:
Teraz startuje z 62 i strasznie nie chcialaby przekroczyc 75.........no ale co bedzie to sie okarze w praniu:-D

Ja w pierwszej ciąży z 54 przytyłam do 68, teraz też startuję z 54 i zobaczymy ile mi przybędzie:-) Ja jestem z tych to nie żałują sobie jedzenia, można by powiedzieć, że to jedna z największych przyjemności w moim życiu i teraz też nie mam zamiaru się ograniczać, po ciąży zrzucę:-D

reklama
ojojoj... to chyba z Wamiwszytkimiwygrywam... wpierwszej ciąży przytyłam prawie 20 kg.. .z 80 do 98... to była masakra. Ale wszytko samo zeszło :) a nawet jestem na minusie. Teraz startuję z 77.. O tyle się pocieszam, że nie jest ze mną tragicznie, bo mam 178cm wzrostu.. ale to i tak nie mało