reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria naszych brzuszków- kilogramy i centymetry na plus

hmmm ja nie mam tak dobrze jak Wy z tymi przyluźnymi spódnicami, które teraz leżą jak ulał ale kupiłam sobie (w defekcie za jedyne 30 zł :szok: miała malutką dziurkę koło pachy) taką śliczną zielonkawą sukienkę odcinaną pod piersiami, i chciałabym ją teraz tak bardzo założyć że szok, wszystko przez tą piękną pogodę, jednak postaram się wytrzymać i ubrać ją dopiero w święta, obiecuję pochwalić się Wam fotką w odpowiednim czasie ;-)

reklama
Anapi faktycznie tylko brzusio ci rośnie i taka piłeczka fajna

Doris fajny brzuszek, ale gdzie te +18? twój mi bardziej wygląda na arbuzika, bo u anapi piłka

Doogi i twoja piłeczka jaka ładna i gdzie ta opuchlizna? chyba że poszła ci w cycuchy ;-)

mamusia czekamy jutro na twoje odświeżenie brzuszka

Zołza ciekawe do ilu dojdziemy jak teraz jest 107, mam nadzieje że nie powyżej 120:szok:

Hej, dawno mnie nie było - leżenie ze względu na krotką szyjke i osłabienie ze względu na spadek zelaza :(
Napiszcie ile juz macie w obwodach brzuszkow? u mnie 95 - ma ktos mniej, albo chociaz porownywalnie?
Bo czuje sie zawiedziona, ze tu sie pisze o 100-110 cm :(((( a u mnie tak marnie jest

dziewczyny obiecałam Wam zdjęcia mojego brzusia ale niestety muszę Was przeprosić, nie dam rady...święta itd. :zawstydzona/y: ale na pewno w święta będzie robionych dużo fotek i będę miała z czego wybierać, obiecuję się poprawić i nadrobić w tej kwestii zaległości ;-)

reklama
Ironia - ja Cię proszę bez takich :no: teraz dzidziusie są najważniejsze a wagą czy miarą nie możemy się teraz martwić, to będziemy nadrabiać po porodzie na specjalnym motywacyjnym wątku więc głowa do góry :tak: