reklama
mamusia czerwcowa 2011
Mamusia Tymusia
Nadzieja - piękny brzuszek, no i jak się świetnie prezentuje w tej bluzeczce, ładnemu we wszystkim ładnie
mamusia czerwcowa 2011
Mamusia Tymusia
no to ja zacznę tak świątecznie i pozwolę sobie wstawić kilka zdjęć z dnia wczorajszego:
to ta sukieneczka którą tak chciałam się pochwalić (moja pierwsza sukienka ciążowa o takich dużych rozmiarach )
nie ma jak zabawa klockami
jakby nie było dobrze widać - 8 miesiąc (32 tydzień, 100cm i + 12kg)
a tu z moim mężulkiem :*
te 2 powyższe zdjęcia mnie rozbrajają - na 1 mam znacznie mniejszy brzuszek od tego na następnej fotce
to ta sukieneczka którą tak chciałam się pochwalić (moja pierwsza sukienka ciążowa o takich dużych rozmiarach )
nie ma jak zabawa klockami
jakby nie było dobrze widać - 8 miesiąc (32 tydzień, 100cm i + 12kg)
a tu z moim mężulkiem :*
te 2 powyższe zdjęcia mnie rozbrajają - na 1 mam znacznie mniejszy brzuszek od tego na następnej fotce
mamusia czerwcowa 2011
Mamusia Tymusia
mamusia czerwcowa 2011
Mamusia Tymusia
Kuma - dziękuję bardzo, a ja czekam na Twoje fotki
mamusia czerwcowa 2011
Mamusia Tymusia
Kuma - piękne zdjęcia, a brzuszek malutki i bardzo zgrabniutki, a tatuś jaki dumny, promieniejesz na maxa, a pieska jakiego masz fajnego :-)
reklama
katamisz
Fanka BB :)
Kuma brzuszek super taki w sam raz ani nie za duży ani za mały ;-)
mamusiaczerwcowa Twój brzuszek także super ale faktycznie fotka nr 4 powala Niby ta 3 i 4 takie same pozy a brzuch jakby 2 razy większy!!Hehe i który to prawdziwy??
mamusiaczerwcowa Twój brzuszek także super ale faktycznie fotka nr 4 powala Niby ta 3 i 4 takie same pozy a brzuch jakby 2 razy większy!!Hehe i który to prawdziwy??