reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria naszych brzuszków- kilogramy i centymetry na plus

reklama
no to ja zacznę tak świątecznie i pozwolę sobie wstawić kilka zdjęć z dnia wczorajszego:
to ta sukieneczka którą tak chciałam się pochwalić (moja pierwsza sukienka ciążowa o takich dużych rozmiarach :D)
8 mca.jpg
nie ma jak zabawa klockami
laugh.gif

jakby nie było dobrze widać - 8 miesiąc (32 tydzień, 100cm i + 12kg)
z misiem.jpg
a tu z moim mężulkiem :*
brzusio 8mc.jpg
brzusiooo 8mc.jpg
te 2 powyższe zdjęcia mnie rozbrajają - na 1 mam znacznie mniejszy brzuszek od tego na następnej fotce :szok::baffled:

a to moja piękna siostrzenica, już ma prawie 3 latka:
Marika.jpg
jest taka rozgadana że szok, ciągle pyta mnie- "a ciocia ma w brzuszku Tymka i kiedy ona stamtąd wyjdzie bo ja chce się z nim już bawić :-D słodki łobuziaczek :-)

DSCN0046.jpgto moje sadełko w 30 tygodniu, a poniżej już aktualne z wczorajszego spacerku. Właściwie już prawie 33 tydzień, w brzuszku 98 cm, na plusie 6 kilosów ale w środę poświąteczne ważenie więc się okaże :)
DSCN0105.jpgDSCN0109.jpgDSCN0083.jpg

reklama
Kuma brzuszek super taki w sam raz ani nie za duży ani za mały ;-)

mamusiaczerwcowa Twój brzuszek także super ale faktycznie fotka nr 4 powala :szok: Niby ta 3 i 4 takie same pozy a brzuch jakby 2 razy większy!!Hehe i który to prawdziwy??:)