Też mam arbuza lekarka jak wczoraj mnie zobaczyła po 4 tygodniach to stwierdziła, że duuuży brzucho już, ale ogólnie schudłam. Tylko brzuszek i biust rośnie, reszta znika w sporym tempie. Znowu kilogram na minus ... wychodzi na to, że w ciąży jestem 2 do przodu. Ciekawe ile mi spadnie po porodzie.
reklama
Doris piękne brzuchooo a to maggi mnie rozwaliło
To i ja sie pochwalę, ale zakryłam twarz bo mam tak spuchniętą, ze wyglądałam jak kupa
A chwalę się moją spódnicą, którą znalazłam właśnie I mi pasuje więc cieszę sie jak dziecior
Koniec 33 tyg Olesława rośnie all the time
Zdjęcie robił mój stary dlatego takie bleee ;P On nie ma zdolności do robienia zdjęc
To i ja sie pochwalę, ale zakryłam twarz bo mam tak spuchniętą, ze wyglądałam jak kupa
A chwalę się moją spódnicą, którą znalazłam właśnie I mi pasuje więc cieszę sie jak dziecior
Koniec 33 tyg Olesława rośnie all the time
Zdjęcie robił mój stary dlatego takie bleee ;P On nie ma zdolności do robienia zdjęc
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Doggi...śliczny brzusio, piękna kuchnia i ładna spódnica. I jakoś nie widać Twojego "spuchnięcia". Ręce masz szczuplutkie :-)
Ivona83
Fanka BB :)
Anapi - super masz piłeczkę, świetnie wyglądasz!!!
Doris - +18 ??????????? Ciekawe gdzie ci się to upchnęło wyglądasz super!!!
Doggi - super brzuszek i spódnica fajna, własnie przypomniałam sobie że gdzieś podobną mam i teraz musze ją odszukać, mam nadzieję ze będzie pasować!!
Mi moje kg ładują się w brzuch, biodra i uda :-(, a wy takie laseczki!!!
Doris - +18 ??????????? Ciekawe gdzie ci się to upchnęło wyglądasz super!!!
Doggi - super brzuszek i spódnica fajna, własnie przypomniałam sobie że gdzieś podobną mam i teraz musze ją odszukać, mam nadzieję ze będzie pasować!!
Mi moje kg ładują się w brzuch, biodra i uda :-(, a wy takie laseczki!!!
mamusia czerwcowa 2011
Mamusia Tymusia
Doris - śliczny brzuszek, w ogóle nie widać tych 18 kg na plusie, a zawartość na półeczce wymiata
Doggi - spódnica fajna, kuchnia zajebista a brzuszek cudowny niepotrzebnie zamalowałaś się na tej fotce, na pewno nie jest tak źle więc nie przesadzaj :-) remoncik już niedługo u nas się zaczyna więc będę miała od kogo zgapiać bo kuchnie to napewno odgapię od Ciebie (choruję na takie wenge) a łazienkę od Cinamon - ona też tam pięknie miała, może ktoś jakiś pokoik walnie w większej odsłonie, co? ja się nie pogniewam
Doggi - spódnica fajna, kuchnia zajebista a brzuszek cudowny niepotrzebnie zamalowałaś się na tej fotce, na pewno nie jest tak źle więc nie przesadzaj :-) remoncik już niedługo u nas się zaczyna więc będę miała od kogo zgapiać bo kuchnie to napewno odgapię od Ciebie (choruję na takie wenge) a łazienkę od Cinamon - ona też tam pięknie miała, może ktoś jakiś pokoik walnie w większej odsłonie, co? ja się nie pogniewam
reklama
Doris, Anapi, Doggi brzuszki pierwsza klasa, aż chce się pogłaskać.
Doggi przestań zakrywać Twą piękną buźkę Spódniczka leży jak ulał, ja mam podobną, której nie nosiłam parę lat bo schudło mi się i była za duża, a teraz lecę ją przymierzyć
Doggi przestań zakrywać Twą piękną buźkę Spódniczka leży jak ulał, ja mam podobną, której nie nosiłam parę lat bo schudło mi się i była za duża, a teraz lecę ją przymierzyć