reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria naszych brzuszków- kilogramy i centymetry na plus

Larvunia, ślicznie brzuszek rośnie !!! ... u mnie na razie nie ma się czym chwalić :-(brzuchol jaki był, taki jest (no może wieczorem troszkę wzdęty):dry: i waga ciągle w miejscu :tak:
Nadzieja, nie nastawiaj się, że 75 to max, bo różnie może być ... mi w pierwszej ciąży 0,5 kg na plusie pojawiło się dopiero ok 17 tyg ... już się cieszyłam, że uda się nie przekroczyć 10 kg na +, ale potem poleciało lawinowo ... w sumie 15 kg ... nie wiem, w co to poszło, bo nie było specjalnie widać ani po mnie ani po brzuchu ;-)
wiadomo, że 30 kg to już baaardzo dużo, ale mam koleżankę, która przytyła 36, chociaż uważała ... 10 miechów po porodzie i nie ma śaldu po ty kg :tak:
poza tym karmienie działa cuda !!! więc jak zamierzasz karmić nie masz się co martwić o dodatkowe kg ;-)

reklama
larvunia brzuchl godny 4-go miesiaca.

A macie wrażenie że czasami te brzuch sa wieksze a czasmi mniejsze.Ale nie mysle o rannym brzuchu i wieczornym ,mysle roznicy miedzy dniami.Np.dzisiaj wiekszy jutro jakby mniejszy.

Larvunia....brzucholek śliczny
Tusen....też mam takie wrażenie ale to chyba zależne jest od tego w co się ubiorę...

matko wszystkie jestescie takie chudziny !! ja t osie wstydze pokazac bo mam wrazenie ze przy was wygladam jak waleń jakiś :p

Larvunia piekny brzusio! Mój jest chyba podobny. :)

Tusen, zdecydowanie tak mam! Mam wrażenie, że pod wieczór brzuszek robi się większy, ale czasami cały dzień bluzka za mała a na drugi dobra. Dziwne:)

Aestima ja z kolei zawsze ważyłam bardzo dużo - nieproporcjonalnie dużo do tego jak wyglądała. Pamiętam bardzo wiele takich epizodów np u higienistki w szkole, która kazała mi wchodzić kilka razy na wagę, bo nie mogłam uwierzyć, że ważę tak dużo:) Robiłam kiedyś takie pomiary "zawartości" ciała i wyszło mi, że mam niezwykle rozbudowaną tkankę mięśniową. Nie wiem czemu, bo jakoś specjalnie nie ćwiczę, ale rzeczywiscie wszyuscy w rodzinie jesteśmy bardzo silni i mocni, co niekoniecznie przekłada się na taki wygląd:)

Trschka, ot zagadka rozwiązana- ja nie mam ani jednego mięśnia!:) Taki ze mnie słabeusz, że szok. Pewnie dlatego tak mało waga zawsze pokazywała:)

reklama
hehe, moja mama do dzisiaj wspomina jak na wf w szkole nauczyciel chciał, żeby reprezentowała szkołę w pchnięciu kulą... Mama była chudziutka ale naprawdę silna! I oczywiście nie chciała się zgodzić, bo stwierdziła, że to obciach. W tamtych czasach to szok, prawie oblała klasę przez ten wf, hehe:)