reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria naszych brzuszków- kilogramy i centymetry na plus

andariel ja nie poznałam Twojej córeczki ale już kiedyś Ci mówiłam ,że z awatarka można wyczytać jaka jest śliczna i wspaniała:)

iwona ja też od kilku dni mam mokre sutki i poplamiony biustonosz.Tak już teraz bedzie do końca, musimy się oswoić:)

reklama
Kochana, z dzieciakami mam do czynienia od zawsze chyba i wiem, że aniołek potrafi być za moment diabłem wcielonym :-p A Ninka jest cudna i nic mojego zdania nie zmieni! :-)
ale urosłam:-Dbo to ja spłodziłam (no, z pomocą M.) taką cudną istotkę (tu: ikonka pęczniejąca aż do wybuchu - z dumy of course):-D dzięki, kochana:tak:
o, jeszcze katamisz dolała oliwy do ognia - ach, ach, ach, zaraz pęknę z dumy normalnie;-)

Andariel - pękaj, pękaj ( ale nie przed 38 tc :-D ), ja też się zakochałam w Nince. :-p
A tak poważnie to skoro wybierasz się na Żelazną rodzić a ja jeszcze będę w dwupaku to daj znać kiedy Ci mają zdjąć nienbieskie cudo, do mnie tylko 5 min. drogi stamtąd to Ci się Ninką zajmę.
Ja mam brzuch mniej więcej taki jak Katamisz, ale bardziej spłaszczony,zaczyna się niewiele pod biustem. I włochy.... :baffled:

Nio to wysyłam moje aktualne zdjęcie z rozpoczetego 31 tc, dla tych co mówiły że miałam malutki brzuszek ;-). Teraz za to wybąblił :-).

Nie pamiętam z którego tygodnia było poprzednie zdjęcie a nie chce mi się go szukać, chyba z 3 lub 4 tygodnie temu:

brzuch 31 tc.JPGbrzuch 31 tc 2.JPG

katamisz ale laska z ciebie!!! Rewelacja! NIe wiem jak wyglądałaś wcześniej ale teraz fantastycznie:)

Ivonka jak ja ci zazdroszczę takiego małego brzuszka! Ja nie wiem co będzie z moim za 2 miesiące:(

katamisz ale laska z ciebie!!! Rewelacja! NIe wiem jak wyglądałaś wcześniej ale teraz fantastycznie:)

Ivonka jak ja ci zazdroszczę takiego małego brzuszka! Ja nie wiem co będzie z moim za 2 miesiące:(

Może się okazać że twój już się dużo nie zmieni a mój dopiero urośnie. Zauważyłam że mi rośnie etapami jak kiedyś z 2 dni mnie pobolewał i miałam skurcze to zwiększył się o kilka cm. Teraz mam chwilę spokoju ale pewnie do czasu bo moja kruszyna nie należy do największych i jeszcze może wystartować z masą ciałka pod koniec :-). Zobaczymy co będzie za kilka 2-3 tyg.

Nutria...ale domek śliczny!!!
Katamisz...jestem w szoku, brzuch piękny ale gdzie Ty masz te swoje dodatkowe kilogramy??????
Bo u mnie to znajdują się w wielkiej pupie i udach a u Ciebie jakoś nie widzę.
Zołza, Twój apartament też śłiczny!!!

reklama
Ivonka faktycznie mały brzusio i jaki śliczny :-), ty chyba wysoka jesteś co?
u mnie przy moich 163 cm musi iść do przodu nie ma siły i w dodatku jak dziecko większe niż norma przewiduje...;-)