reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria naszych brzuszków- kilogramy i centymetry na plus

reklama
Nutria, rzeczywiście, robi wrażenie :-) Ale pewnie nie będziesz musiała chodzić jeszcze 2 miesiące, Twoje małe wielkie szczęścia pewnie będą chciały wyjść wcześniej :-)

Obiecałam "gołe" fotki :-p Zapomniałam poprosić męża, cyknęłam kilka sama, plamy są przez lustro :-p Ale widać moją długą i krzywą lineę negrę ;-) Włochów nie widać - nie trzeba obrabiać w photoshopie ;-)

P1120415.jpg P1120418.jpgP1120419.jpgP1120416.jpg

nutria wow!!! Twój brzuszek jest naprawdę ogromny! Właśnie tak wyobrażam sobie domki bliźniaków:) Dasz radę!

Zołza faktycznie fajna linea negra:))) Brzuszek super, ale jakby mniejszy niż ostatnio? Chyba że po zdjęciach nutrii się taki wydaje:))

Trasia, ja nie wiem, to chyba zależy od kąta ustawienia aparatu albo od kąta padania światła... Bo ja ten brzuchol mam chyba cały czas taki sam - tzn. ani tyję, ani chudnę, a i spodnie tak samo opięte ;-)

Nutria apartament pierwsza klasa, maluchy pewnie wcale ciasno tam nie mają:tak:
Zolza brzusio zgrabniutki:tak:
Mam wrażenie, że teraz jakoś wolniej mi brzuch rośnie - też tak macie? Albo od momentu kiedy stóp nie widzę, to przestałam zauważać jak rośnie;-)

Zołzik....brzusio śliczny....jak malowany :)

Nutria...ale masz apartamentowca...ale tylko wbrzuch widzę Ci poszło...dupcia i nóżki zgrabne

Ostatnia edycja:
nutria brzuszek faktycznie masz już big!!Ale fajny taki szpiczasty jest :-) Ogólnie wszystkie dodatkowe kg chyba w sam brzuszek poszły.

zolza sliczny brzuszek:* Ale mnie też się wydaje ,że póki co w miejscu stanął.I dobrze jeszcze 2 miesiące:)

A to ja ale około 2 tygodni temu-jakoś 30 tc i kilka dni do przodu

100_8695.jpg

Piłka jakaś taka mi się zrobiła :-D Wszyscy mi mówią ,że wyglądam jakbym połknęła piłkę plażową...

reklama