reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria naszych brzuszków- kilogramy i centymetry na plus

Doggi śliczny brzuszek
nutria wow ale piękne mieszkanko :) A wielkościa to Ty chyba nie masz się co przejmować, w końcu w środku dwa bąble :)
zołza super brzunio, wg mnie malutki.
katamisz ale laska z Ciebie i tylko ta piłka :D

reklama
wow, nutria - w kiecce na spotkaniu nie było dobrze widać kształtu - super jest! a wiesz które bobo gdzie leży, w sensie: jedno obok drugiego czy jedno na drugim? i gdzie jest On, a gdzie Ona?
zołza - taki akuratny masz ten brzuszek, w sam raz jak dla mnie:tak:
katamisz - faktycznie przyznaj się, żeś piłkę połknęła:-Dlaska zgrabna jesteś!

jak na swój patrzę to też mi się wydaje, że nie rośnie już tak mocno i że kształt zmienia; wcześniej była to taka wyraźna piłka w przód wysunięta, a odkąd młody podpłynął wyżej (czyli już 3 tyg.), zrobił się bardziej wydłużony;

co do samego porodu, to ja czekam na zdjęcie błękitnego krążka (ok. 38 tyg.) i wtedy może być bardzo prędka akcja:tak:oby wszystko zgrać z przyjazdem mojej mum, żeby nie było problemu gdzie oddelegować na pół doby moją Ninkę, o!

Dzięki dziewczyny:-)
Gdybyście zobaczyły mój cellulit zmieniłybyście zdanie!!Ja mam cellulit nad kolanami nawet!!Masakra!!

nutria nooo pokaźny brzuszek i piękny ale w końcu nosisz sie podwójnie :biggrin2:

Zołza piękny brzuszek, taki zgrabniutki :biggrin2:

katamisz i gdzie ty masz te kg, o których tak piszesz - taki piękny brzuszek i zgrabniutki :biggrin2:

katamisz i gdzie ty masz te kg, o których tak piszesz - taki piękny brzuszek i zgrabniutki :biggrin2:

jak to gdzie? w stopy jej pewnie poszło:-D
katamisz laska z Ciebie!!!

:-D:cool2:
hehe

No powaga nie wiem gdzie poszły mi te kg ale na pewno trochę w tyłek i uda i w stopy pewnie też bo jakieś większe są :baffled:
Dziewczyny ja byłam strasznie sucha zawsze a teraz w stosunku do mojej poprzedniej postury jestem aż grubaśna...Rodzina jak mnie widzi to mówią mi ,że poszło w buzię, pupę i uda...teraz nie mam szczeliny między udami jak stoję a całe życie ją miałam :shocked2:

Noszz kurna mówcie co chcecie!!Właśnie się zważyłam 75,7 kg!!!!!!!!!! sartowałam od 60- 61

Ostatnia edycja:
Dziewczyny ja byłam strasznie sucha zawsze a teraz w stosunku do mojej poprzedniej postury jestem aż grubaśna...Rodzina jak mnie widzi to mówią mi ,że poszło w buzię, pupę i uda...teraz nie mam szczeliny między udami jak stoję a całe życie ją miałam :shocked2:
dokładnie to samo u mnie - trące o siebie uda i napęczniała facjata + prawie całkiem zaniknięte wystające do niedawna obojczyki, moja chluba i duma:-D

Zołza - odważna z Ciebie kobita:-D mogłabyś mieć jednak dość po paru godzinkach;-)bo mała nie zawsze jest tak wesoła i skora do współpracy jak podczas spotkania;-)

Zołza - odważna z Ciebie kobita:-D mogłabyś mieć jednak dość po paru godzinkach;-)bo mała nie zawsze jest tak wesoła i skora do współpracy jak podczas spotkania;-)

Kochana, z dzieciakami mam do czynienia od zawsze chyba i wiem, że aniołek potrafi być za moment diabłem wcielonym :-p A Ninka jest cudna i nic mojego zdania nie zmieni! :-)

reklama
Nutria - ładny brzusio, przynajmniej dzieciaczki mają sporo miejsca w środku

Katamisz - fajniutka piłeczka :-)

Zołza - gratuluję brzusia, zgrabniutka laska z ciebie!!

A tak wogóle to wczoraj jak wieczorem się myłam zauważyłam poplamiony biustonosz i jeden sutek był mokry, chyba mi siara zaczęła lecieć. Na szczęcie dzisiaj było sucho :-). Narazie nie chce nosić wkładek bo one jeszcze bardziej biust powiększą :/