reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria naszych brzuszków- kilogramy i centymetry na plus

siebie to chyba tylko z Aestimą i Zolzą mogę porównać, chociaż wydaje mi się, że wyglądam jakbym sobie piłkę do kosza wsadziła pod bluzkę...
czyżbym największy brzuch miała????te zdjęcia kłamią:zawstydzona/y:

He he, głupolu, uwierz mi, że nie masz największego. Tylko że ja się wstydzę włochatego brzuchola i gołego nie pokażę - a ubrania wyszczuplają ;-)

reklama
mrsmoon, śliczny jest! I nie masz co się przejmować- mój większy niż na tej fotce- przez dwa tyg trochę podrósł no i fotka nie oddaje jego prawdziwej wielkości. Także nie martw się- ja właśnie się zmierzyłam i w obwodzie (na wysokości pępka ) mam 103 cm;))

zolza ja sie wstydzilam rozstepow na brzuchu (pamiatka po corce) i wymazalam je przy obrobce zdjecia, hehehe. Wlosy tez mozesz wyretuszowac.

Aestima, dzięki, nigdy się nie mierzyłam, ale teraz się zmierzyłam i mam w obwodzie 98cm, więc porównywalnie mamy:tak:ale Twój brzusio na zdjęciu nie wygląda na taką bombę jak mój...

Wow !! Dziewczyny !! To się napatrzyłam !! Nie powiem co jeden piękniejszy, bo wszystkie są jedyne w swoim rodzaju i nie ma możliwości porównań :) Pięnie !!!!!!!!!

mrsmoon mój niby nie jest duży ale uciążliwy, i uwiera tu i uwdzie ;) A kobitki w rodzinie mówią, że jest ogromny :p

ooo...jaki tu wysyp nowych zdjęć!

M
isiliana wow, ty też laska jesteś i tylko brzuszek śliczny wystaje, super:)

Dubeltówka twój brzuszek to idealna piłeczka! Okrąglutki, super!

Aestima kolejna laska! Nie macie co narzekać na swój wygląd kochane, wszystkie wyglądacie naprawdę super!
Mi też najbardziej uda się rozlały i rozstępy tam największe:( Mam nogi jak balerony.

Zołza twój brzuszek jest naprawdę spory! ALe cała reszta wciąż super zgrabna!

asinka ja mam podobna kuleczkę:) Ale nóżki masz super zgrabne, nie to co moje balerony!

mrsmoon idealna okrągła piłeczka! Tobie też chyba tylko w brzuszek poszło, zazdroszczę:)

Traschka, może i tak, tylko, że ja mam dopiero 26 tydzień. No prawie 27 :-p Za 3 tyg.to pewnie będzie jeszcze gorzej... Ale co tam, jeszcze tylko parę miesięcy. Później będzie Nam tego brakować.

Widzisz mrsmoon, masz mniejszy:) Widzisz, trzeba umiejętnie fotkę cyknąć i już;) Przede wszystkim z boku i z daleka (najlepiej jak mąż robi). i w leginsach- ładnie zbierają brzuszek:)) Mój na żywo nie wygląda tak optymistycznie jak na tej fotce.

Trasia- co dziwne ja te rozstępy mam na udach po wew. stronie! Myślisz, że jak teraz będziemy smarować ,to zejdą?? Moje są jeszcze czerwone...

reklama
Dziewczyny, nie nadążam z komplementami! Co wchodzę, to nowe fotki.

Zołzik - fajowa fotka, nawet ukochana psica się załapała:))
Asinka - bardzo ładna "kuleczka"
Mrsmoon - no niezły brzunio. Spory, ale baaaardzo zgrabny:)