reklama
kasiawilde
Fanka BB :)
Doggi super brzuszek
Misialina, też super mieszkanko dla Malwinki i mi się wcale nie wydaje za nisko! Także nic sobie nie wkręcaj!
Dubeltówka dołączam się do wyrazów uznania dla brzuszka i bluzki
Misialina, też super mieszkanko dla Malwinki i mi się wcale nie wydaje za nisko! Także nic sobie nie wkręcaj!
Dubeltówka dołączam się do wyrazów uznania dla brzuszka i bluzki
dubeltówka86
Mama Emilki i Joasi
Aestima, śliczny masz brzuszek i wcale nie wydaje się być nisko. Widzę, że masz nową fryzurkę, czemu się jeszcze nie pochwaliłaś;-)
dubeltówka86
Mama Emilki i Joasi
Całkiem spora:-)ale jestem z niej bardzo dumnaDubeltówka jak na 26 tydz to naprawde super chatka !!
Aestima
Fanka BB :)
Doggi, szczuplaczki Chyba tylko Dubeltówka Nie ma to jak odpowiednio się ubrać i co nieco zamaskować- gorzej jak się człowiek musi rozebrać- moje uda zrobiły się wielgachne i nawet pojawiły się rozstępy o celulicie juz nie wspominam nawet! Chociaż na brzuszek nie narzekam- w końcu nie trzeba go wciągać i ukrywać lecz eksponować (przed ciążą był moją zmorą- zawsze trochę odstawał ,hehe)
Ale dziękuję za komplementy - bardzo miło mi się zrobiło i od razu poczułam się pewniej w swoim ciele))
Ale dziękuję za komplementy - bardzo miło mi się zrobiło i od razu poczułam się pewniej w swoim ciele))
reklama
Misialina Sliczny, moj tez jest niski, chociaz maly jeszcze sie nie przekrecil, ale w koncu kazdy brzuch jest inny.
Dubeltowka takze popieram, ze brzuszek piekny i uroczo ubrany
Aestima wygladamy bardzo podobnie, poszlo ci jedynie w brzuszek
Dubeltowka takze popieram, ze brzuszek piekny i uroczo ubrany
Aestima wygladamy bardzo podobnie, poszlo ci jedynie w brzuszek