traschka, 10kg to chyba nie tylko w brzuszek poszłono chyba, że giganta noszęposzło trochę też w tyłek. Zwiększył mi się też obwód pod biustem z 70 do 75. Cyc z D na E poszedł. Ciekawe ile nam spadnie od razu po porodzie?
reklama
Mrsmoon, nie gadam z Tobą uparciuchu! ;-) Obie wiemy swoje A ja mam na pępku 103cm
Anapi, he he, dzięki za podpowiedź! Jak K. wróci, poproszę go o fotkę i popracuję później nad zdjęciem, hihihi
Trasiu, dziękuję :-) Dupsko mi urosło, ale nie martwię się, dopóki mąż powtarza, że mam najpiękniejszą pupę na świecie ;-)
Silva, ona się chyba już tak przyzwyczaiła do zdjęć, że sama zaczyna pozować ;-)
Anapi, he he, dzięki za podpowiedź! Jak K. wróci, poproszę go o fotkę i popracuję później nad zdjęciem, hihihi
Trasiu, dziękuję :-) Dupsko mi urosło, ale nie martwię się, dopóki mąż powtarza, że mam najpiękniejszą pupę na świecie ;-)
Silva, ona się chyba już tak przyzwyczaiła do zdjęć, że sama zaczyna pozować ;-)
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Dziewczyny ale piękne Brzuszki!!!!!
Mrsmoon..... Twój jak piłeczka, taki wzór brzuszka z reklamy :-)
Asinka......, Twój też śliczny ale już kształt zupełnie inny :-)
Zołza.... a Ty taka szczuplutka, drobniutka na tym zdjęciu i duuuuży brzusio. Pięknie!!!!
Tak w ogóle to Te nasze brzuszki coraz piękniejsze i już takie duże!!!! U mnie w obwodzie....109 cm ale i wagowo +16,5 kg!!!!!!
Mrsmoon..... Twój jak piłeczka, taki wzór brzuszka z reklamy :-)
Asinka......, Twój też śliczny ale już kształt zupełnie inny :-)
Zołza.... a Ty taka szczuplutka, drobniutka na tym zdjęciu i duuuuży brzusio. Pięknie!!!!
Tak w ogóle to Te nasze brzuszki coraz piękniejsze i już takie duże!!!! U mnie w obwodzie....109 cm ale i wagowo +16,5 kg!!!!!!
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Aestima - Twój tez reklamowy...Mieszko spory chłopczyk to i apartament ma spory!!!
Dubeltówka.... piękny, też taki okrąglutki :-)
Misialina...Twój taki typowo dziewczęcy i też śliczny!
Dubeltówka.... piękny, też taki okrąglutki :-)
Misialina...Twój taki typowo dziewczęcy i też śliczny!
kasiawilde
Fanka BB :)
Aestima śliczny brzunio, ja dalej nie wiem dlaczego, ale wcale mi się nie wydaje nisko!
Zołza brzuszek rzeczywiście wygląda na spory, ale Ty przy tym wszystkim taka zgrabniutka! A psiak pilnuje porządku, żeby fotka dobrze wyszła
asinka żadna kulka z Ciebie, brzuszek super proporcjonalny
mrsmoon piłeczka rzeczywiście wzorowa!
Zołza brzuszek rzeczywiście wygląda na spory, ale Ty przy tym wszystkim taka zgrabniutka! A psiak pilnuje porządku, żeby fotka dobrze wyszła
asinka żadna kulka z Ciebie, brzuszek super proporcjonalny
mrsmoon piłeczka rzeczywiście wzorowa!
traschka
Mama Marysi
Aestima hehe, oczywiście ja też mam te rozstępy po wewnętrze stronie ud I też czerwone jeszcze... ja smaruje bo mam nadzieję, że może nie będzie ich więcej ale marnie to widzę
reklama
Aestima
Fanka BB :)
Trasia, mogłam się głupia domyślić, że jak ja je tam mam, to Ty na pewno też;-) Nawet w tym jesteśmy podobne. Tylko ja jestem większą optymistką, bo liczę ,że od intensywnego smarowania... znikną. i proszę nie odbierać mi nadziei!:-)