reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria naszych brzuszków- kilogramy i centymetry na plus

Jeju, fajne te Wasze brzucholki! Doggi, Misia, Dubeltówka, Aestima - zgrabne z Was ciężarówki :-D

Ja jestem wielorykiem i moja bambaryłka już spora jest... Mam tylko jedno zdjęcie [sprzed 2 dni] - i Kalimba się załapała ;-)

P1120410.jpg

reklama
Misialina, dubeltówka, Aestima, zołza - bardzo zgrabne brzuszki - wszystkie - i nie wydają mi się nisko ułożone, szczerze mówiąc... ale może to tak jest, ze nam się nasze własne wydają takie wieeeeelkie i niskie; bo mi mój oczywiście tez wydaje sie ogromny i niski, hehe;
zołza - faktycznie - jakie hery długie! i piechu fajowy;-)

Anapi, Aestima, Andariel, dziękuję pięknie :-) Włosy mam rzeczywiście długie, ale bardzo takie lubię - w domu z reguły związuję albo - jak na fotce - zaplatam, ale ogólnie noszę rozpuszczone, co uwielbia mój mężuś ;-)

Asinka, nieprawda, że wyglądasz przy nas jak kulka - każda ma inny kształt brzusia i tyle. Ale sądzę, że każdej z nas się wydaje, że ona ma największy brzuchol :-p Z czego mi się zawsze wydaje, że na fotce wygląda na mniejszy, niż w rzeczywistości ;-)

Mrsmoon, też masz spory brzuszek! :-) Ale fajnie wygląda :-D

reklama
Doggi, Twój mały i zgrabny, taki akurat, chyba zbyt Ci nie przeszkadza?
Misialina Tobie chyba też szczególnie nie przeszkadza?
i Dubeltówce chyba też nie:tak:
siebie to chyba tylko z Aestimą i Zolzą mogę porównać, chociaż wydaje mi się, że wyglądam jakbym sobie piłkę do kosza wsadziła pod bluzkę...
czyżbym największy brzuch miała????te zdjęcia kłamią:zawstydzona/y: