Ja o dziwno jeszcze nie mam rozstępów, ale skórę na brzuchu już mam strasznie napiętą, aż się boję, że pęknie. Ale mustela naprawdę dobrze nawilża, może da radę...smaruję też uda i okolice krzyża, bo tam zauważyłam rozstępy - nie wiem czy to stare czy nowe, wcześniej ich nie widziałam w każdym razie
reklama
Dzastina222
Czekam..
Kurde dziewczyny jakie wy zgrabne jesteście... macie takie śliczniutkie piłeczki
Mój brzuch jest dość duzy i na dodatek rozlany po bokach więc nie mam wcięcia w tali tak jak wy...
Ja mam już 13 kg na plusie... pięknie! A jeszcze 2 miesiące... na bank ze 20 kg przytyje..aż się boję że kręgosłup nie da rady... bo po porodzie śmiało sobie schudnę ale na bank jak mnie dopadnie huśtawka homonalna to bede ryczeć że gruba jestem he he he ... z synem tak miałam. Wyłam jak bóbr
Mój brzuch jest dość duzy i na dodatek rozlany po bokach więc nie mam wcięcia w tali tak jak wy...
Ja mam już 13 kg na plusie... pięknie! A jeszcze 2 miesiące... na bank ze 20 kg przytyje..aż się boję że kręgosłup nie da rady... bo po porodzie śmiało sobie schudnę ale na bank jak mnie dopadnie huśtawka homonalna to bede ryczeć że gruba jestem he he he ... z synem tak miałam. Wyłam jak bóbr
icak
Fanka BB :)
Jaki dziś wysyp brzuszków hurrrra
dubeltówka, aestima, zołza, asinka, mrsmoon piękne wasze domki, każdy inny ale wszystkie cudne, pięknie jest być w ciąży i mieć przed sobą taki apartamentowiec :-)
Mój na wysokości pępka 100cm, w najszerszym miejscu pod pępolem 108 cm ot kluska
dubeltówka, aestima, zołza, asinka, mrsmoon piękne wasze domki, każdy inny ale wszystkie cudne, pięknie jest być w ciąży i mieć przed sobą taki apartamentowiec :-)
Mój na wysokości pępka 100cm, w najszerszym miejscu pod pępolem 108 cm ot kluska
agatkaT
Laski super brzuszki! Jutro i ja się pochwalę moim pałacem- a jest ogromny ;-)
więc przebije Was wszystkie
więc przebije Was wszystkie
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Czekamy Agatka czekamy...ale mój chyba większy...109 w pasie :-)
traschka
Mama Marysi
chciałam tylko nieśmiało przypomnieć, że ja miałam 110 w pępku miesiąc temu
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Słuchajcie... zgłupiałam trochę po dzisiejszych postach i zdjęciach, bo zupełnie nie wiem jak zaklasyfikować mój brzuch, który rośnie, ale nie jest jakoś b. duży - albo mi się tylko tak wydaje. Chyba tak naprawdę wszystko można ocenić na żywca dopiero. Odnośnie rozstępów to jak na razie.... tfu, tfu.... albo ja ślepa jakaś jestem...
Nadzieja:)
misialina nie wiem czy to takie ujecie, ale masz naprawde maly brzuszek jak na 31 tydz, przynjamniej w porownaniu z moim
dubeltowka aestima asinka mrmoon zgrabniutkie
zolza pokazny, pokazny, nie ma co ukrywac, ale na szczescie poszlo Ci tylko w rejony brzucha :-)
Ja sie nie waze od tygodnia, bo stwierdzilam, ze nie ma co sie stresowac, a przybedzie i tak ile ma przybyc, a w pasie 96.
dubeltowka aestima asinka mrmoon zgrabniutkie
zolza pokazny, pokazny, nie ma co ukrywac, ale na szczescie poszlo Ci tylko w rejony brzucha :-)
Ja sie nie waze od tygodnia, bo stwierdzilam, ze nie ma co sie stresowac, a przybedzie i tak ile ma przybyc, a w pasie 96.
reklama
Nadzieja:)
dzastina ja tez sie boje, ze sie zalamie po porodzie. Tyle sie slyszy o tych depresjach poporodowych a jeszcze te dodatkowe kilogramy, ktore zostana na pupsku i brzuchu... ale postanowilam sie ostro wziasc za siebie, tak szybko jak bede w stanie. Znalazlam juz sobie nawet miejsce na rozlozenie mojej wspanialej biezni z salonie
forever dziekuj mamie za geny, nie kazda jest taka szczesciara jak ty. A rozstepow nie masz, bo brzuszek maly
forever dziekuj mamie za geny, nie kazda jest taka szczesciara jak ty. A rozstepow nie masz, bo brzuszek maly