reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria naszych brzuszków- kilogramy i centymetry na plus

Ja o dziwno jeszcze nie mam rozstępów, ale skórę na brzuchu już mam strasznie napiętą, aż się boję, że pęknie. Ale mustela naprawdę dobrze nawilża, może da radę...smaruję też uda i okolice krzyża, bo tam zauważyłam rozstępy - nie wiem czy to stare czy nowe, wcześniej ich nie widziałam w każdym razie

reklama
Kurde dziewczyny jakie wy zgrabne jesteście... macie takie śliczniutkie piłeczki:)
Mój brzuch jest dość duzy i na dodatek rozlany po bokach więc nie mam wcięcia w tali tak jak wy...
Ja mam już 13 kg na plusie... pięknie! A jeszcze 2 miesiące... na bank ze 20 kg przytyje..aż się boję że kręgosłup nie da rady... bo po porodzie śmiało sobie schudnę ale na bank jak mnie dopadnie huśtawka homonalna to bede ryczeć że gruba jestem he he he ... z synem tak miałam. Wyłam jak bóbr:)

Jaki dziś wysyp brzuszków hurrrra

dubeltówka, aestima, zołza, asinka, mrsmoon piękne wasze domki, każdy inny ale wszystkie cudne, pięknie jest być w ciąży i mieć przed sobą taki apartamentowiec :-)

Mój na wysokości pępka 100cm, w najszerszym miejscu pod pępolem 108 cm ot kluska :rofl2:

Słuchajcie... zgłupiałam trochę po dzisiejszych postach i zdjęciach:eek:, bo zupełnie nie wiem jak zaklasyfikować mój brzuch, który rośnie, ale nie jest jakoś b. duży - albo mi się tylko tak wydaje. Chyba tak naprawdę wszystko można ocenić na żywca dopiero. Odnośnie rozstępów to jak na razie.... tfu, tfu.... albo ja ślepa jakaś jestem...

misialina nie wiem czy to takie ujecie, ale masz naprawde maly brzuszek jak na 31 tydz, przynjamniej w porownaniu z moim
dubeltowka aestima asinka mrmoon zgrabniutkie :tak:
zolza pokazny, pokazny, nie ma co ukrywac, ale na szczescie poszlo Ci tylko w rejony brzucha :-)

Ja sie nie waze od tygodnia, bo stwierdzilam, ze nie ma co sie stresowac, a przybedzie i tak ile ma przybyc, a w pasie 96. IMG_5206.jpg

reklama
dzastina ja tez sie boje, ze sie zalamie po porodzie. Tyle sie slyszy o tych depresjach poporodowych a jeszcze te dodatkowe kilogramy, ktore zostana na pupsku i brzuchu... ale postanowilam sie ostro wziasc za siebie, tak szybko jak bede w stanie. Znalazlam juz sobie nawet miejsce na rozlozenie mojej wspanialej biezni z salonie :)
forever dziekuj mamie za geny, nie kazda jest taka szczesciara jak ty. A rozstepow nie masz, bo brzuszek maly:happy2: