reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Galeria naszych brzuszków- kilogramy i centymetry na plus

Dzieki dziewczyny za mile slowa;-)!
[/B]Forever[/B] nie zamierzam dogonic meza z kilogramami bron Boze :szok:
co do wody w organizmie to tez sie tego boje, tym bardziej, ze mialam do tego tendencje nawet przed ciaza, ale coz mozemy zrobic? Chyba tylko ograniczyc przyjmowanie sodu I sie modlic ;). Bardziej mnie martwia problemu tej drugiej natury, bo toalete odwiedzam raz na kilka dni I tez z roznym skutkiem :-(
traskcha dla mnie kupienie wygodnego biustonosza graniczy z cuded. Od miesiac probujemy cos znalezc, gdziekolwiek sie nie wybiore to zawsze jakis mierze I nic. Wszystkie sa jakos malo zabudowane I do tego nie moge dobrac rozmiaru. Przed ciaza 34 d a teraz niby 36 e, ale tez nie za bardzo lezy.
ivonka czy Ty na pewnosci w ciazy jestes ;-)
doris moze I przytylas te 14 kg ale wygladasz swietnie, a po porodzie zrzucisz na pewno tym bardziej, ze juz 2 razu to przechodzilas wiec masz praktyke

reklama
Dzięki za miłe słowa, a co do skarpetek to na szczęście mogę zakładać ale z lekkim trudem :))

Nadzieja - no testy wyszły mi pozytywnie i jakąs buzię widziałam na usg :))) Może tak brzuszek mi się rozłożył jakoś :))
Jeśli chodzi o toaletę to ja też miałam z tym problem i jedyny sposób który od dłuższego czasu na mnie działa to picie na czczo przegotowanej wody najlepiej odstawionej wieczorem dnia poprzedniego z dodatkiem łyżeczki miodu i plasterka cytryny, a po ok 15 min jem śniadanko dopiero.

Ivonka...a gdzie masz brzuszek :-), ja taki mialam w 12tc! Ale przynajmniej Ci wygodnie, bo ja tak jak Traschka mam problem z butami i skarpetkami już choć jeszcze daję radę :-)

Nadzieja śliczniutki brzusio.
Ivona gdzie te Twoje +8kg??Taka zgrabna laska z Ciebie.Tylko pozazdrościć.
Mi nogi już od dawna puchną,wystarczy że mam bardziej aktywny dzień,musze pochodzić,coś pozałatwiać i jak wracam do domu to moje nogi wygladają okropnie.A co do celulitu to zauważyłam że jak by go mniej ale za to rozstępy to mi juz nawet na łydki wchodzą.Smaruje się przeróżnymi specyfikami i nic to nie daje :-( nie wiem jak ja na siebie spojrzę po ciąży.

Ja wczoraj chciałam zamówić jakieś biustonosze do karmienia więc zmierzyłąm się... i umarłam:( Mój brzuszek się nie zwiększył za to biust, szkoda gadać. Rozmiarówki allegro nie przewidują takich wymiarów.
Przewidują - tylko kwestia czasu :tak: No i te nietypowe są zazwyczaj tańsze.
Ivona83 - jesteś płaska jak deska. :szok: Nawet w porównaniu ze mną. Z zakładaniem skarpet i sznurowaniem butów radzę sobie bez problemu. Wogóle ze wszystkim.

Ostatnia edycja:
Katamisz normalnie bym Cie schrupała,piękności:-)
Nadzieja śliczny i Twój,zazdroszczę że możesz sobie pozwolić na takie wzory na sukience,ja w czymś takiem wyglądałabym na 50kg więcej.
Ivonka
Tobie się napewno fotki pomyliły z tymi z początku ciąży;-)Normalnie sorry ale gdzie ty nosisz dzidziusia????I mówisz że z lekkim trudem skarpety zakładasz:szok:z takim brzuchem to ja na "stokrotkę" bez lusterka popatrze:tak:
Ale tak na serio pozazdrościc takiego małego brzucha....naprawde.

Ivona brzusio malutki i zgrabniutki, to jest niesamowite, jak różne te brzuszki mamy:tak:ja też przytyłam 8kg, ale mi w brzuch poszło wszystko i to widać! Skarpetki jeszcze jakoś zakładam, ale jak wczoraj pedikiur robiłam to się do męża śmiałam, że następny to on już będzie musiał mi zrobić:-DWczoraj już ledwo dałam radę...A depilacja zupełnie na czuja od jakiś 3 tygodni...

Doggi super brzusio taki w sam raz bym powiedziała

katamisz o jaki brzusio, sporawy, ale szczerze mówiac to wydaje mi się jak mój, tyle, ze ja młodsza ciąże mam:zawstydzona/y:

Dzięki dziewczyny:)
A nie uważacie ,że za nisko go mam :zawstydzona/y: Bo takie schizo mam od kilku dni...
mnie tez się wydaje, ze mój nisko jakoś tak ułożony od tygodnia może, ale to chyba kwestia tego, że małą inaczej teraz leży - w poprzek

Ivona83 a ty gdzie ten brzuszek masz???patrze i patrze i wyszukać sie nie mogę...taka szczuplinka, ale za to wygodniej masz....ja też pewnie z 8kg na plus ale brzuchol to jak dynia...

forever niestety wpisane jest to w ciąże że zatrzymuje sie woda w organizmie, jeżeli będziesz miała tendencje do tego to będziesz tak nienaturalnie puchnąc..ja tak miałam w pierwszej ciąży...szczególnie w ostatnich 2 miesiącach...ale po porodzie szybko to zeszło...teraz też zauważam, że jak długo w jednej pozycji posiedzę (tak, posiedzę) to mi nóżki zaczynają puchnąc...czyli pewnie mogę się przygotować na powtórkę z rozrywki i nie będę piękna na koniec ciąży...

reklama
mysia23 ja planuję pozostac piękna aż do końca ciąży, baaa, nawet w czasie porodu piękna i urocza... :p i to że inni nie będą mnie za taką uważac nie ważne :p :p A opuchlizna.... dziś się męczę bardzo z moimi nóżkami kłodami i do tego zgaga, bo się połasiłam na napoleonka, którego mężusiowi upiekłam :p