Katamisz wow !!jaaaki tyłek sexy !! A brzusio niemożliwy !! i rilaks, ja mam raz nisko a raz wysoko brzuch.. zależy jak leży...
nadzieja pięknie !! A co z kształtem? jak dla mnie,miodzio
Ja wczoraj miałam śmieszny brzuch, Olcia jakoś się chyba dziwnie ułożyła, bo po lewej stronie był bardziej wypukły niż po prawej stronie
Najpierw od rana cały dzien był taki fajny spiczasty na srodeczku, a wieczorem po całym dniu łajzowania po poznaniu zrobiła się górka od lewej str zniżając się ku prawej
hahahha dziś już normalnie w szpyc
A opuchlizna... moja zmora od ZAWSZE !! dłonie i stopy zawsze mi puchły bardzo, po pierwsze przez wode zatrzymaną a po drugie słabe krążenie :/ a teraz w ciąży, oł lord... jak cały dzien chodze, to potem przez 3 dni lecze się z opuchlizny leżąc z nogami do góry, bo na razie puchną mi tylko nogi, ale całe i jak napuchne do wyglądam jakbym przytyła zdrowo i jeste zrozpaczona, a potem jak opuchlizna schodzi znow normalnie jest
Ale najgorsze jest to, jak pierwszy dzien opuchlizny to aż boli !! Naprawdę, boli aż, bo czuje jakby nogi miały mi eksplodowac ! Niezbyt ciekawe uczucie...
A macie już problemy ze stawami? Bo moje kolana błagają o litośc tym w ogole rano jak wstaje z łóżka to pobolewaja, a czasem jak za duzo chodze to bola jak tylko położę się do wyrka :/