reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Galeria naszych brzuszków- kilogramy i centymetry na plus

w niedziele powiedziano mi że jak na 27 tydzień to mam bardzo malutki brzuszek,już zaczynałam się martwic że coś jest nie tak... a co do rozstępów to trudno jest się nie przejmować bo ogarnęły jeszcze całe moje uda i zaczynają wchodzić na łydki :-(

reklama
Angel brzuszek super, idealny jak na pcozątek naszego 7 miesiąca! I z tego co piszesz, rozstępy masz w tym samym miejscu co ja. Moje wieczorem jeszcze nie jest źle, ale dziś je obejrzałam w świetle dziennym... nie miałam siły na to patrzeć i od razu postanowiłam zapomnieć o tym co zobaczyłam. Przynajmniej brzuch i biust póki co bez ani jednego:)

traschka,angel Kurcze to kiepsko z tymi waszymi rozstępami:-( A smarujecie uda też uda tymi specyfikami zapobiegającymi powstawaniu rozstępów??Ja z Igorem w trakcie ciąży nie miałam w ogóle do czynienia.U mnie wszystko wyszło po porodzie jak skóra zaczęła się kurczyć znowu, wtedy były przez pierwsze miesiące na prawdę fioletowe i paskudne.Dla pocieszenia powiem Wam ,że po latach ich nie widać.:zawstydzona/y:

Angel sliczny, brzuszek jak dla mnie w sam raz, ani duzy ani mały. Rozstepy... cóż, taka twoja uroda, najwazniejsze ze dzidziusiowi w brzuszku dobrze:tak:

katamisz ja od początku grudnia używałam musteli na brzuch i biust, jakoś nie wpadłam na to, że rozstępy moga pojawić się gdzie indziej. Jak tylko zobaczyłam na biodrach do zaczęłam się smarować tam, ale wiadomo, że jak się pojawią to już za późno. No i potem pojawiły się udach (na szczęście wewnątrz) i oczywiście dopiero wtedy zaczęłam smarować uda. Ech... powiedzcie, czy gdzieś jeszcze mogą się pojawić?? Czy ja mam mustelą smarować stopy??

Traschka - Mi w pierwszej ciazy pojawiły się właśnie na piersiach i na biodrach, te na biodrach strasznie wielkie ale akurat w miejscu gdzie zasłaniają je majtki, teraz po tylu latach raczej ich nie widać tylko można wyczuć palcem. Smarowałam się cała ciąże ale i tak wyskoczyły i to jednej nocy (te na biodrach) chyba w ósmym miesiącu o ile dobrze pamiętam...

Angel - sliczny brzusio, a rozstępy jak mają być to będą choćbyś się miała kąpać w oliwce czy musteli 3x dziennie. Trzeba po prostu sie z tym pogodzić i już, po jakimś czasie naprawdę ich nie widać prawie wcale :-)

Ostatnia edycja:
Ale brzuszki urosły :-):-):-)

Katamisz, Nadzieja, Angel ... śliczne !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ivona, witaj w gronie 'mikrusów' :-D ale co prawda to prawda ... mały brzuch = wygodny brzuch :tak:

reklama
hi hi stopy:-D
Właśnie mało kto wie że rozstępy mogą powstać naprawde w róznych miejscach.Dletego ja praktycznie od początku smarowałam się kremem od samej szyi do połowy ud omijając okolice łopatek:-)