reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria naszych brzuszków- kilogramy i centymetry na plus

doggi nie za duzy jak na 25 tydzien. Laska jestes. katamisz super brzunio, wcale nie uwazam, ze jest nisko.
A moj ostatnio sie jakis dziwny w ksztalcie zrobil, jak zobaczylam na zdjeciu to zaczelam sie smiac, same ocencie
25+4 IMG_5137.jpg

reklama
Nadzieja ... śliczny brzuszek. U mnie waga miesiąc temu +11, wczoraj +14....nawet nie będę tej mojej wagi komentować :-(

Katamisz... Twój Brzuszek identyczny jak mój i wcale nie jest za nisko!

Ostatnia edycja:
Aaa zapomnialam dodac +8 kg, wymiary identyczne jak moj maz- 107 biodra, 96 brzuch, tylko kilogramow mi do niego jeszcze 20 brakuje :))))
Nadzieja :) - ale mam nadzieję, że nie masz aspiracji dogonienia :-D Uważam, że Twój brzuszek jest zwyczajny. Mój za to jest mniejszy i bardziej.... spłaszczony - zaczyna się praktycznie tuż pod biustem i kończy przed wzgórkiem łonowym.
Doris :-) - zakładam się, że u Ciebie niezbyt to widać. :tak:
Słuchajcie dziewczyny - mam takie pytanie: czy nie zaczęłyście puchnąć ? Pamiętam dwie koleżanki, które pod koniec ciąży zrobiły się takie wręcz nalane na twarzy, musiały zdjąć pierścionki, nie we wszystkie buty wchodziły. Wyglądało to okropnie i bardzo się boję aby tak nie wyglądać. To podobno tak jest jak organizm zatrzymuje wodę.

Ostatnia edycja:
Forever...w ciąży przeważnie organizm zatrzymuję wodę...ja na razie nie widzę jakiejś dużej rożnicy, pierścionki ściągam i zakładam jeszcze bez problemu, natomiast mam spory cellulit i to świadczy właśnie w tej zatrzymanej wodzie...
Jeśli chodzi o to nalanie na twarzy to ja taka byłam w ciąży z Dominiką, z Damianem już nie, a teraz też chyba nie, przynajmniej tak mówią mi koleżanki :-)

U mnie cellulit jakby nawet mniejszy niż normalnie ( nie twierdzę oczywiście, że nie mam ) , ale zaczęłam sobie właśnie oglądać pośladek no i jakby delikatne rozstępy lecz sądząc z koloru i odczuć dotykowych chyba jakieś starsze.
To "nalanie" jest zazwyczaj mocno zauważalne i może przyjść w każdej chwili niestety :-(

a u mnie z kolei cellulit o wieeeeeele większy, kiedyś tak mialam jak oklejałam się plastrami antykoncepcyjnymi więc wiem, że to woda zbiera się własnie w organizmie, jak odkleiłam plastry po 2 miesiącach celluli zszedł. Teraz mam w ciży od tej własnie wody...mam nadzieję że zniknie choć czesciowo po urodzeniu Julci

doggi - te ciotki to Ci niezłe pranie mózgu zafundowały. Wyglądasz jak super mega fajna laska! to chyba te ciotki mają nierówno pod sufitem.
katamisz - oczywiście - śliczny :) a jeśli chodzi o położenie - to to się teraz zmienia - zresztą macica przecież jeszcze nie jest taka wypełniona i taka ogromniasta całkiem. mamy jeszcze 3 miesiące na rośnięcie - pod koniec bedzie ważne, czy się brzuchol nie opuścił... teraz? no stress..

nadzieja - śliczn brzunio i śliczna kiecka!! :) nie wiem co chcesz od jego kształtu..??

reklama
nadzieja sliczny zgrabny brzusio i sliczna sukienka. doggi rowniez nie wiem co te ciotki wymyslaja:/
a co do cellulitu ja mialam w pierwszej ciazy i troche mnie to martwilo ale sam zszedl po porodzie:)