reklama
dubeltówka86
Mama Emilki i Joasi
Antar jaka Ty szczuplutka jesteś:-) z suwaczka widzę, że będziemy rozkładać się mniej więcej w tym samym czasie;-)Zobaczymy która będzie większa gabarytowo, chociaż patrząc na Twoje ciało to brzuszek będziesz mieć malutki:-)
ja-zolza śliczny masz ten brzusio też bym chciała mieć już taki:-) miałabym co głaskać
ja-zolza śliczny masz ten brzusio też bym chciała mieć już taki:-) miałabym co głaskać
ja mam w niedziele impreze i tam bede foty robic, wiec pokaze Wam sie po weekendzie, ale u mnie brzuch jak w 6 miesiacu conajmniej...
antar jaka chudzinka z Ciebie !!! szok...
reszta mamusiek swietne, sliczne brzuszki
antar jaka chudzinka z Ciebie !!! szok...
reszta mamusiek swietne, sliczne brzuszki
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
dubeltówka86
Mama Emilki i Joasi
Doris brzusio świetny
Z Twoich suwaczków wywnioskowałam, że urodziłaś córkę w wieku 10 lat bo wyglądasz nie wiecej jak 25, mam rację
Z Twoich suwaczków wywnioskowałam, że urodziłaś córkę w wieku 10 lat bo wyglądasz nie wiecej jak 25, mam rację
córkę urodziłam mając 19 lat, w ciąże zaszłam mając 18. Mam teraz 35 i jestem dobrze "zakonserwowana". Ten wygląd to chyba rodzinne jest bo mama też wyglada dużo młodziej i babcia też wyglądała młodziej. Ale to chyba dobrze...jak idę gdzieś z córką to myślą, że to moja siostra!!! Fajne uczucie!!!
Zdjęcie z moją córką z kwietnia tego roku zrobione zaraz po jej bierzmowaniu :-)
Zdjęcie z moją córką z kwietnia tego roku zrobione zaraz po jej bierzmowaniu :-)
Ostatnia edycja:
Aestima!!!
czekamy!! wstawiaj fotki
czekamy!! wstawiaj fotki
reklama