reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria naszych brzuszków- kilogramy i centymetry na plus

Dubeltówka zgrabniutki !!!
tO I JA Wstawiam swój bo wydaje mi się że ciut poszedł do przodu, zwykle mam go poniżej kości biodrowych, teraz już aż tak nie sterczą:)
Sorry za negliż ale w ubraniu to nic nie widać:zawstydzona/y:

Załączniki

• IMG_1330.jpg
    IMG_1330.jpg
    13 KB · Wyświetleń: 71
reklama
Antar, chudzinko :happy2: Ale widać, że wystaje brzuszek - pewnie normalnie jesteś prawię "wklęsła" - kiedyś tak miałam ;-)
A teraz wyglądam tak - zdjęcia sprzed chwili:
brzuszek1.jpgbrzuszek2.jpg
Ale kiedy patrzę z góry, mam wrażenie, że jest większy ;-)
brzuszek3.JPG

Antar jaka Ty szczuplutka jesteś:-) z suwaczka widzę, że będziemy rozkładać się mniej więcej w tym samym czasie;-)Zobaczymy która będzie większa gabarytowo, chociaż patrząc na Twoje ciało to brzuszek będziesz mieć malutki:-)

ja-zolza
śliczny masz ten brzusio też bym chciała mieć już taki:-) miałabym co głaskać:-D

ja mam w niedziele impreze i tam bede foty robic, wiec pokaze Wam sie po weekendzie, ale u mnie brzuch jak w 6 miesiacu conajmniej... :sorry2:

antar jaka chudzinka z Ciebie !!! szok...
reszta mamusiek swietne, sliczne brzuszki :)

zdjecie z ccórkę urodziłam mając 19 lat, w ciąże zaszłam mając 18. Mam teraz 35 i jestem dobrze "zakonserwowana". Ten wygląd to chyba rodzinne jest bo mama też wyglada dużo młodziej i babcia też wyglądała młodziej. Ale to chyba dobrze...jak idę gdzieś z córką to myślą, że to moja siostra!!! Fajne uczucie!!!
Zdjęcie z moją córką z kwietnia tego roku zrobione zaraz po jej bierzmowaniu :-)

Ostatnia edycja:
Dziewczyny, wszystkie brzuszki śliczne! Chyba i ja zaraz zrobię fotkę:)
Doris, jak ja idę z mamą to też myślą, że siostry. Mam nadzieję, że bedą też tak myśleli kiedy ja będę szła z moją córką za jakieś kilkanaście lat:))

reklama