reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria naszych brzuszków- kilogramy i centymetry na plus

a mi wczoraj tatus przywiozł całą siatę bluzeczek i sweterków :) super w rozmiarach dla grubasków \(zawsze to taniej niz ciazowe) i w rozmiar 20 się mieszcze i wreszcie piersi mi się nie ściskają... a 20 to tak jakby 56? :D haha ale i tak po domku w nich chodze to mi nie zależy :) ale bardzo ładne z h&M i georga :) i wszystko to po złotówce :p

reklama
Ja się boję, że jak kupię na allegro to nie będą pasowały... Jak widziałyście jakieś fajne aukcje na allegro, to się podzielcie:))

Oto moje zakupy:
* CIĄŻOWE JEANSY Z ELASTANEM roz.L (1279628375) - Aukcje internetowe Allegro - to jeansowe spodnie [podane wymiary: długość od kroku i obwód bioder - dla mnie wystarczyły, żeby sobie dobrze dobrać]
* SPODNIE CIAZOWE JEANS CIAZA SUPER (36-50)roz.40 (1265760673) - Aukcje internetowe Allegro - te spodnie są dosyć cienkie, ale bardzo wygodne - musiałam tylko skrócić nogawki, ale liczyłam się z tym, bo wymiary są również podane.
* SPODNICA CIAZOWA JEANS KONTRAFAŁDA (36-46)roz.40 (1272897310) - Aukcje internetowe Allegro - tę spódnicę już nosiłam - jestem z niej bardzo zadowolona
* JESIEŃ 2010 CIĄŻOWE SUKIENKI Z DEKOLTEM (2402) (1269443628) - Aukcje internetowe Allegro - to niby ciążowe sukienki, ale spokojnie można je nosic bez brzuszka - a jak ładnie sie prezentuje biust w tych dekoltach! ;-)

Ogólnie niedrogo i i jestem bardzo zadowolona :-)

Zołza świetne te rzeczy! Bardzo ładnie wyglądają, może też się skuszę... :)

Cieszę się, że mogłam pomóc :-)
Zaznaczam tylko, że spódniczka i drugie spodnie są cieńsze, niż jeans, jednak jestem z nich bardzo zadowolona. Natomiast pierwsze spodnie maja ten jeans dosyć sztywny - jednak fajne są i powinny dobrze się nosić. No a sukienką oboje z Tatusiem Fasolka jesteśmy zachwyceni :-)

ja-zolza na sukienke to chyba i ja się skuszę :) Wygląda bardzo kobieco i seksownie.
ja narazie z ciążowymi ciuchami nie szleje. Póki co mieszczę się w normalne. Z Przemkiem tak było do 19tego tyg. ciąży. dopiero wtedy kupiłam pierwsze ciążówki. Teraz widzę, że chyba szybciej nastąpi zmiana garderoby :)
Dziewczyny pamiętajcie, że z największymi brzuchami będziemy chodzić jak już będzie ciepło- wtedy jakaś spódniczka na gumce pod brzuch, bluzeczka i gitara.

Ramari, cieszę się :-)
I pamiętam o tym, że największa [;-)] będę w maju, mam fajną nie-ciążową spódnicę na gumce, mam nadzieje, że będę w stanie ja założyć :-)

a ja totalnie nie czuję brzucha... nie chodzę już w dżinsach, ale sztruksy, jakieś lekko szersze spodnie - są super. Aż jestem zadziwiona. Mam nadzieję, że z ciążą jest wszystko ok (jak zwykle mam już pietra.. )... staram się nie martwić i dalej w miarę zdrowo odżywiać. Tylko jak posiedzę z czymś na brzuchu dłużej, to zaraz wymiękam a w domu najchętniej przebieram się w luźne dresy!!

Nutria, nie panikuj! Każda rośnie w swoim tempie. Ja byłam chudzielcem, więc szybciej widać różnicę, zwłaszcza, że nie haftowałam, tylko musiałam żreć, żeby nie mieć nudności :-p Też w domu łażę w dresach, choć nigdy nie lubiłam tego typu ubrań.

Ja tam chudzielcem nie jestem- taka w sam raz, rozmiar 38 i u mnie baardzo już widać. Na uczelni raczej się nie chwaliłam, bo ostatnio poroniłam, ale i tak wszystko wyszło na jaw taki mam brzuszek. Ale on nigdy nie był płaski:))

reklama
Ja też bardzo chętnie podzielę się swoimi rozmiarami choć na razie nie ma za bardzo czym:-)
W obwodzie + 1 cm
Na wadze + 0.9kg

sxkwph.jpg

Ktoś mi podpowie jak mam wstawić suwaczki, bo mi nie wychodzi:no:

Ostatnia edycja: