reklama
aniii
aaaaa Kotki dwa...
dziewczyny świetne brzuszki...ja tak uwielbiam jak kobieta jest w ciąży i ma taki brzuszek....nie za mały ale jeszcze nie za duży...u mnie jeszcze nic...dzis stwierdziłam ze w ogóle nic totalnie nie widac...nawet bluzka która byla na mnie przyciasna jest lekko luźna...dziwnie się z tym czuję, bez mdłości w ogóle nie czuję że jestem w ciąży...nic nie przytyła /akurat z tego się cieszę/ ale ostatnio tez szukałam juz na zas spodni ciążowych i o rany...żeczywiście 36 to żadko można spotkac...ale może coś tam trafię kiedyś...
ale brzuszki jescze raz przepiekne!!!
ale brzuszki jescze raz przepiekne!!!
Nadzieja:)
Fanka BB :)
Dzięki Aestima Twój tez jest super! Zastanawiam się czy za 2 tyg mój tez już się będzie odznaczal w ubraniu tak jak u Ciebie
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Kończę 12 Ale czuję, że już niedługo nie będę się dopinać. Wczoraj gdy dłużej prowadziłam auto musiałam rozpiąć guzik, bo mi było niewygodnie.forever_young a w którym tc jestes? Bo ja nie wchodzę w ŻADNE spodnie sprzed ciąży Muszę chyba ciążowych więcej zakupić, bo na leginsy za zimno...
justynka1
Mamusia Antoniusia
NADZIEJA sporawy masz ten brzuszek jak na 10 tydz,kurcze u mnie płasko i też jestem taka szczupłą jak ty,ale moje pierwsze dziecko ważyło 2800g mimo,że tatuś dość duży jest,to ja kruszyna 163 cm i 50 kg,hihi,ale większego nie dałabym rady urodzić,bo przeszłam to strasznie;-)
brzuszki piękne, mi się strasznie podobają takie ciążowe piłeczki hehe
ja mam mniejszy brzuszek niż przed ciążą (wcześniej miałam taki lekko wystający - taka mała słonika hahaha) teraz jest malutki, choć delikatnie odstaje, wogóle to schudłam ponad dwa kilo od początku ciązy, mam wrażenie, że żołądek mi się skurczył, bo nawet tyle jeść co przed ciążą nie mogę, przez pierwsze 11 tygodni orzuciło mnie od słodyczy ( a wcześniej kochałam) teraz od czasu, do czasu się skuszę, ale też nie dużo, jakoś wogóle nie ciągnie mnie do jedzenia, tylko z konieczności jem, a wyjątkiem jest żeby portawa mi bardziej smakowała, tylko biust mi urósł, bo nie dopinam się w płaszczu i z wszystkich staników już "wyrosłam"
ja mam mniejszy brzuszek niż przed ciążą (wcześniej miałam taki lekko wystający - taka mała słonika hahaha) teraz jest malutki, choć delikatnie odstaje, wogóle to schudłam ponad dwa kilo od początku ciązy, mam wrażenie, że żołądek mi się skurczył, bo nawet tyle jeść co przed ciążą nie mogę, przez pierwsze 11 tygodni orzuciło mnie od słodyczy ( a wcześniej kochałam) teraz od czasu, do czasu się skuszę, ale też nie dużo, jakoś wogóle nie ciągnie mnie do jedzenia, tylko z konieczności jem, a wyjątkiem jest żeby portawa mi bardziej smakowała, tylko biust mi urósł, bo nie dopinam się w płaszczu i z wszystkich staników już "wyrosłam"
reklama
Nadzieja:)
Fanka BB :)
justynka widzę, ze idziemy łeb w łeb. Ja taka chuda wcale nie jestem, mam na czym siadac i czym oddychac tylko w pasie zawsze chuda byłam. A z tym brzuchem to mnie nie strasz a i pokazuj zaraz swój to sobie porównamy ;-)