reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Galeria naszych brzuszków- kilogramy i centymetry na plus

reklama
Silva piekny brzusio, a z jednej strony pewnie dlaego wiekszy bo sobie pewnie tam maluszek gniazdko zrobil:tak:

Silva - nareszcie, pokazalaś swój brzusio. Piękny i okrąglutki!!!!
Tak sobie przeglądałam te zdjęcia i teraz to juz naprawdę u każdej widać że JESTEŚMY W CIĄŻY!!!! :-)

no jak? zobacz jak jej się brzuch zwęża pod biustem chyba z przodu to widać,no może nie do końca w talii,ale jak ja tak stoję przodem to jakos tak się bardzo mi nie zwęża:-D
dziewczyny, bo to taka podwyższona talia jest;-) po normalnej ani śladu:zawstydzona/y:
No ja mam +7 kg więc też sporo, ale wagę mam bez baterii od tygodnia więc może i więcej... M. mi wczoraj wieczorem pstryknął brzucho więc wrzucam:) 25 TC

Zobacz załącznik 328804Zobacz załącznik 328805Zobacz załącznik 328807Zobacz załącznik 328808

A w ogóle to zauważyłam patrząc od góry, że prawa strona brzucha jest mniejsza, niższa niż lewa...

Silva, brzunio piękny, ja też prawie 7 kg przytyłam, wydaje mi się, ze to dużo, ale piszą że norma. Może mały się tak ułożył, że z jednej strony bardziej Ci brzuch wywaliło?

silva szwagierka mi ostatni mówiła, ze po porodzie zauważyła, ze po prawej ma bardziej naciagniety brzuch bo mały tam ją kopał, ale teraz wszystko wróciło do normy :-) nie martw się zrzucimy to wszystko :-)

kati brzuszek cudo!
dzastina wcale nie widze tych wielkich gabarytow w dolnych czesciach a brzuszek super
brzuszek swietny. Jak stoisz anfas to nie widac, ze jestes w stanie blogoslawionym;)). Widze, ze stroj pizamowy kroluje, mam bardzo podobne spodnie.
mrsmoon zgadzam sie z justynka. Masz super talie. Ony tak do konca;))
misialina znam ten bol. Moja tesciowa jak dzwoni
to nigdy nie pyta sie jak sie czuje I czy wszysko ok tylko od razu przechodzi do tematu kilogramow. Kiedys powiedzialam Radkowi zebu na pytanie ile przytylam powiedzial jej-"dziekuje czuje sie dobrze"

Kiedys powiedzialam Radkowi zebu na pytanie ile przytylam powiedzial jej-"dziekuje czuje sie dobrze"[/QUOTE]

dobre :-D:-D:-D

reklama
Silva brzunio bardzo duży i sliczny, pewnie dzidziuś się tak układa że Ci jedną część uwypukla. MAsz superanckie spodnie:)
Kati Twój domek też ekstra!!!
I wcześniejsze domki też piękne i powiem Wam że jak na pierworódki to niektóre z Was mają naprawdę piękne piłeczki- zazdroszczę:)