reklama
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Silva - nareszcie, pokazalaś swój brzusio. Piękny i okrąglutki!!!!
Tak sobie przeglądałam te zdjęcia i teraz to juz naprawdę u każdej widać że JESTEŚMY W CIĄŻY!!!! :-)
Tak sobie przeglądałam te zdjęcia i teraz to juz naprawdę u każdej widać że JESTEŚMY W CIĄŻY!!!! :-)
dziewczyny, bo to taka podwyższona talia jest;-) po normalnej ani śladuno jak? zobacz jak jej się brzuch zwęża pod biustem chyba z przodu to widać,no może nie do końca w talii,ale jak ja tak stoję przodem to jakos tak się bardzo mi nie zwęża
No ja mam +7 kg więc też sporo, ale wagę mam bez baterii od tygodnia więc może i więcej... M. mi wczoraj wieczorem pstryknął brzucho więc wrzucam 25 TC
Zobacz załącznik 328804Zobacz załącznik 328805Zobacz załącznik 328807Zobacz załącznik 328808
A w ogóle to zauważyłam patrząc od góry, że prawa strona brzucha jest mniejsza, niższa niż lewa...
Silva, brzunio piękny, ja też prawie 7 kg przytyłam, wydaje mi się, ze to dużo, ale piszą że norma. Może mały się tak ułożył, że z jednej strony bardziej Ci brzuch wywaliło?
Nadzieja:)
Fanka BB :)
kati brzuszek cudo!
dzastina wcale nie widze tych wielkich gabarytow w dolnych czesciach a brzuszek super
mrsmoon zgadzam sie z justynka. Masz super talie. Ony tak do konca)
misialina znam ten bol. Moja tesciowa jak dzwoni
to nigdy nie pyta sie jak sie czuje I czy wszysko ok tylko od razu przechodzi do tematu kilogramow. Kiedys powiedzialam Radkowi zebu na pytanie ile przytylam powiedzial jej-"dziekuje czuje sie dobrze"
dzastina wcale nie widze tych wielkich gabarytow w dolnych czesciach a brzuszek super
brzuszek swietny. Jak stoisz anfas to nie widac, ze jestes w stanie blogoslawionym). Widze, ze stroj pizamowy kroluje, mam bardzo podobne spodnie.silva
mrsmoon zgadzam sie z justynka. Masz super talie. Ony tak do konca)
misialina znam ten bol. Moja tesciowa jak dzwoni
to nigdy nie pyta sie jak sie czuje I czy wszysko ok tylko od razu przechodzi do tematu kilogramow. Kiedys powiedzialam Radkowi zebu na pytanie ile przytylam powiedzial jej-"dziekuje czuje sie dobrze"
reklama
Silva brzunio bardzo duży i sliczny, pewnie dzidziuś się tak układa że Ci jedną część uwypukla. MAsz superanckie spodnie
Kati Twój domek też ekstra!!!
I wcześniejsze domki też piękne i powiem Wam że jak na pierworódki to niektóre z Was mają naprawdę piękne piłeczki- zazdroszczę
Kati Twój domek też ekstra!!!
I wcześniejsze domki też piękne i powiem Wam że jak na pierworódki to niektóre z Was mają naprawdę piękne piłeczki- zazdroszczę