reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria naszych brzuszków- kilogramy i centymetry na plus

reklama
Dzięki!!!! To teraz mi ulżyło :-) Tak po sobie widziałam, że brzuch jest spory - dosłownie jakbym piłkę do koszykówki połknęła, no ale to przecież ciąża!!!! W sumie na ciele (poza brzuchem) też trochę może przybyło, ale tak na oko to niewiele (żadne fałdki mi na razie nie wiszą, dlatego byłam trochę zdziwiona, gdy spojrzałam na kilka postów a tu taka mała ilość kilogramów u niektórych. I już sobie pomyślałam, że ja jakaś za gruba jestem ;-) Ale wiecie co, nawet jeśli trochę przybyło, to przecież dla dobra dziecka - bo z tego co miałam przed ciążą to by chyba z głodu umarło (BMI nieco ponad 17), a tak jestem spokojniejsza o jego zdrowy rozwój.

Dzięki za pocieszenie :-) i buziaki dla przyszłych mamuś!!!!!!!:-D

P.S. Aha! Mąż na mnie woła "bambaryłka" :-D

Silva super ten Twój domek! Zresztą każda z Nas ślicznie wygląda!

widziałam się wczoraj z moim ulubionym wujem, który widział mnie ostatnio bez brzuszka... Mówi to mnie BARYŁA :-D Ale tak żartobliwie...

Albo z tekstem: Aga wciągnij ten brzuch, bo kiepsko tak wyglądasz...
Nie jedz tyle bo już Cię wzdęło!

Uśmiałam się bardzo...

I chyba nigdy nie będzie mi przeszkadzać, że dużo przytyje...
A już tym bardziej nie będę się przejmować spojrzeniami ludzi (doktora):no:

:-p

meeg ja też mam już 9 kg na plusie i wcale się tym nie przejmuję. Jakoś zrzucę po ciąży a narazie malutkiej nie będę głodzić ;-)

meeg ja mam podobnie jak ty, brzuch duży ale poza tym jakoś bardzo nie przytyłam. W ostatnim miesiącu trochę poszło do przodu w biodrach i udach, ale niewiele. Tyle, że ja miałam wyższy start:)

ja dziś po wizycie mam 6 kg na plus....strasznie mi sie brzuch rozrósł, i waga strasznie szybko poszła do przodu, ale nigdzie nie widzę żebym tyła oprócz przodu - cycków i brzucha...:-)

meeg
a w poprzedniej ciąży miałam na tym etapie 12 do przodu - wiec nie masz sie co martwic....

ja też miałam start z wysoką wagą, Mała wyciąga to, czego potrzebuje. Nigdy w życiu się tak nie objadałam jak teraz ;) Hani nie może niczego brakować :)

Więc ja jestem nieustająco od kilku tygodni + 7,5 kg. O tym, że zgrubłam tu i tam uświadomiły mnie spodnie ciążowe, które w połowie grudnia gdy szłam na amnipunkcje dosłownie mi z tyłka zejeżdżały ( a są z tych luźnych ) a dziś je założyłam po domu aby mi było cieplej a tu mocno obcisłe - i to nie na brzuchu wcale :szok:
Tata Młodej mówi, że wyglądam dużo lepiej z zaokrąglonymi udami i pośladkami, bo wcześniej takie chudziutkie były... Gawoli jasności ja zawsze miałam konkretne uda...Niektóre fasony spodni gł. rurek nie są dal mnie...:sorry2:

reklama