reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria naszych brzuszków- kilogramy i centymetry na plus

reklama
Ironia spoko, wczoraj czytałam sobie masę stron na temat 26 tygodnia ciąży i w co drugim pisali, że do tego czasu powinnyśmy przytyć 7-10kg. Więc trzymasz normę:)

ironia nie przejmuj się kochana ja mam na plusie 11 kg ;-) Sam lekarz był lekko zniesmaczony jak zobaczył ,że od ostatniej wizyty przytyłam aż 4 kilo!!A dupę też mam już dużą :szok:

No ja mam +7 kg więc też sporo, ale wagę mam bez baterii od tygodnia więc może i więcej... M. mi wczoraj wieczorem pstryknął brzucho więc wrzucam:) 25 TC

25tc 2.jpg25tc 3.jpg25tc 1.jpg25tc 4.jpg

A w ogóle to zauważyłam patrząc od góry, że prawa strona brzucha jest mniejsza, niższa niż lewa...

Ostatnia edycja:
silva co się takim brzuchem nie chwalisz,he?co dzień powinny tu jakies fotki być:-)
a spodnie to od pidżamy?bardzo fajne

reklama