reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria naszych brzuszków- kilogramy i centymetry na plus

silva szwagierka mi ostatni mówiła, ze po porodzie zauważyła, ze po prawej ma bardziej naciagniety brzuch bo mały tam ją kopał, ale teraz wszystko wróciło do normy :-) nie martw się zrzucimy to wszystko :-)

haha też mam ułozenie lewostronne i nakupuje mi prawa stronę, faluje cała :-)

reklama
Dziewczynki śliczne macie brzuszki i to bez wyjątku, choć niektóre szukają w nich dziwnych rzeczy, których oczywiście nie ma. Lubię przelecieć sobie na szybciora wątek żeby porównać fotki jak te brzuszki zmieniają się w czasie.
Antar dobrze, że się pokazałaś :* Myślałam o Tobie ostatnio... Kobito gdzie Ty się podziewasz? Tak milczysz i milczysz.Już nas nie lubisz?

Jejku dziewczyny jakie macie cudowne kształtne duze sliczne przepiekne brzuszki !!!!!!! :-):szok:
nie wiem dlaczego ale moj cały miesci sie pod pępkiem 95 cm, a tuz nad nim 75 cm :-(

Ironia spoko, wczoraj czytałam sobie masę stron na temat 26 tygodnia ciąży i w co drugim pisali, że do tego czasu powinnyśmy przytyć 7-10kg. Więc trzymasz normę:)

musze zaprzestac wchodzenia na ten wątek bo łapie DOŁA!
WSZYSCY wciaz mnie pytaja ile przytylam - co ja mam im odpowiadac, chyba zaczne klamac :zawstydzona/y:
moja waga jest wciaz jak sprzed ciązy mimo, ze sporo jem i wszystko na co mam ochotę

mysle sobie ze musialam miec nadwagę skoro nie tyję - morfologia dobra, usg polowkowe tez , co sie dzieje - jestem bliska depresji

Jejku dziewczyny jakie macie cudowne kształtne duze sliczne przepiekne brzuszki !!!!!!! :-):szok:
nie wiem dlaczego ale moj cały miesci sie pod pępkiem 95 cm, a tuz nad nim 75 cm :-(

musze zaprzestac wchodzenia na ten wątek bo łapie DOŁA!
WSZYSCY wciaz mnie pytaja ile przytylam - co ja mam im odpowiadac, chyba zaczne klamac :zawstydzona/y:
moja waga jest wciaz jak sprzed ciązy mimo, ze sporo jem i wszystko na co mam ochotę

mysle sobie ze musialam miec nadwagę skoro nie tyję - morfologia dobra, usg polowkowe tez , co sie dzieje - jestem bliska depresji

Gosiaczek, pokaż no tego brzucha, bo może nie jest tak źle? Skoro dzidzia zdrowa, wyniki dobre, to wagą nie ma co się stresować...

to jedna z ostatnich fotek mojego brzuchala :D Hania się rozpycha :D na tajnym spróbuję wkleić lepszą jakość :)

Zdj%C4%99cie0186.jpg

Mrsmoon, Silva ... śliczne te Wasze piłeczki :-):-):-)
Agabre, rzeczywiście malusie to zdjęcie ... ale brzusio i tak się nie ukryje !!! super ;-)

u mnie też waga rozhulała się na całego :szok: +5 kg

ale idzie identycznie jak w pierwszej ciąży ... i mam nadzieję, że równie szybko będzie później spadać ;-)

mi od początku przybyło już jakieś 3-4 kg w zależności od wagi (na domowej 4 u lekarza w gabinecie 3) za to w cm różnica ogromna :D nie wiem, jak będzie ze spadaniem wagi, bo tez różnie bywa :)

Cześć wszystkim. Tak sobie czytam i teraz to zacznę w panikę wpadać, bo wy piszecie że przytyłyście 4 czy 7 kg a ja z ręką na sercu i oczami na wadze widzę 9 kg więcej! A to dopiero 25 tydzień! I na dodatek wcale dużo nie jem, a na dodatek nie jem słodyczy ciastek i innych zapychaczy, tylko lekkostrawne posiłki (do tej pory miałam straszne rewelacje żołądkowe). I nie wiem o co biega.... W sumie brzuch mam naprawdę duży ale na ciele nie widzę znacznego przytycia. A może to dlatego, że miałam dość dużą niedowagę na początku i organizm kumuluje wszystko jak leci? Z drugiej strony przed ciążą była bardzo aktywna, jeździłam dość dużo na rowerze, ćwiczyłam, a teraz mam L4 i lekarz zabronił mi wysiłku i mam przeważnie leżeć, więc może ta zmiana trybu życia tak na mnie wpłynęła.

reklama
meeg nie masz co wpadać w panikę, norma na na ten czas to 7-10 kg i tutaj połowa z nas przytyła ok 8-10 kg. Tylko ta połowa mniej się tym chwali, ja do niej należę np:)))