traschka, a Ty co masz? Przecież też piłeczkę kształtnąmrsmoon przepiekny! Uwielbiam wasze piłeczki))
reklama
traschka
Mama Marysi
mrsmoon dzięki! mój tak łądnie wygląda tylko w ubraniu, ale i tak go lubię
mrsmoon sliczna pileczka. ja od diety cukrzycowj zaczynam chudnac i tez pileczka mi sie powoli robi zamiast takiego rozlanego na boczki, i jakos ciagle nie moge uwierzyc ze tak siedzi mala istotka trascha twoj tez cudny, glupoty wymyslasz (chyba z choroby) ze taki wielki..
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Nie widzę tego wcięcia
aaga1407
Mama Julki (ur. 29.01.07)
mrsmoon, kati, dubeltówka sliczne brzuszki, zgrabniutkie, bardzo kształtne.
Dzastina wcale nie uwazam zeby twoj brzuszek byl jakis specjalnie wielki, wcale nie jest wielki, nromalny i pikeny
Missialina w szoku jestem jak babci takie slowa wogole pzeszly przez gardło, ale coz ludzie sa rózni. Nie smutaj sie, i jaka by ta pupa i uda nie byly to maz je kocha:-), a babci nic do tego
Dzastina wcale nie uwazam zeby twoj brzuszek byl jakis specjalnie wielki, wcale nie jest wielki, nromalny i pikeny
Missialina w szoku jestem jak babci takie slowa wogole pzeszly przez gardło, ale coz ludzie sa rózni. Nie smutaj sie, i jaka by ta pupa i uda nie byly to maz je kocha:-), a babci nic do tego
justynka1
Mamusia Antoniusia
no jak? zobacz jak jej się brzuch zwęża pod biustem chyba z przodu to widać,no może nie do końca w talii,ale jak ja tak stoję przodem to jakos tak się bardzo mi nie zwężaNie widzę tego wcięcia
reklama
forever_young
Niemłoda mama Młodej