reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Galeria naszych brzuszków- kilogramy i centymetry na plus

Ja tam nie czekałam aż się zrobi cieplej, przecież w mieszkaniu w środku mam stałą temperaturę przez cały rok więc co za różnica? Wykorzystałam okazję, że wyjechałam i mój M. zajął się w tym czasie remontem. Jak wróciłam wszysko było gotowe, jak w programie telewizyjnym:)

reklama
IMG_5055.jpgDobra dziewczyny dodaje moje 89/105 uwaga..............IMG_5025.jpg

Nadzieja wow, jaki piękny brzunio! Zachwycający i ty taka szczuplutka:) Mogę tylko pogratulować i pozazdrościć...

Teraz remontowaliśmy przedpokój. kupiliśmy kremowo-beżowe płytki podłogowe a na ścianie kolor jest taki szaro-wrzosowy. Bardziej szary z lekkim przebłyskiem fioletu. Kupiliśmy nowy zestaw do przedpokoju i od razu się inaczej zrobiło w mieszkaniu, nie straszy przy wejściu:) 30letnie linoleum juz się wysłużyło...

To super musi wygladac, juz sobie wyobrazam. Ostatnio podobaja mi sie wlasnie takie kolory na sciane, ale ja je nazywam sinymi:)
Dzieki za komplement, ale ja do szczuplych nalezalam jakies 10 kg temu :-D

Oj ciężaróweczki... wszystkie macie piekne brzuszki.. zarówno te piłeczki i nie piłeczki:)
A moja waga względem wagi ginka jest 6 kg na plus... tylko że u ginka sie ważę w ciuchach i butach i po objedzie..
Wyciągając średnia przytyłam 5 kg...a obodów sobie nie mierzyłam bo nie mam centymetra:)
Justynka a ty to jesteś seksy lachon!! Przybrać tylko 2 kg to dla mnie byłby sukces...chociaż uwarzam że jednak ja tak dużo nie przytyłam... zobaczymy co bedzie dalej:) jednak mimo to uwarzam że dużo poszło mi w pupe i biodra... bo brzucha nie mam powalająco wielkiego... za to dziecko duże...20tc i pól kilo waży... to dużo moim zdaniem.

Ja tam nie czekałam aż się zrobi cieplej, przecież w mieszkaniu w środku mam stałą temperaturę przez cały rok więc co za różnica? Wykorzystałam okazję, że wyjechałam i mój M. zajął się w tym czasie remontem. Jak wróciłam wszysko było gotowe, jak w programie telewizyjnym:)
Zazdroszczę :-) Ja to wszystko muszę sama - przynajmniej nadzór. :-D No, ale na wiosnę zostanie pomalowanie werandy - po kocich szaleństwach jest cała brudna.

Tak kochana masz rację zupełną.Ale ja na razie nigdzie nie wyjeżdżam a zapach farby na pewno by mnie zmęczył.Wolę pomalować jak będzie ciepło i będę mogła mieć stale otwarte okna-to znacznie ułatwi i przyspieszy proces suszenia pokoju ;-)

reklama
Mysia, ja też nie mam centymentra, mierzyłam miarką taką metalową:D:D:D Michał jak usłyszał jak metal się wygina i zobaczył co wyprawiam, to stwierdził, że kobiety nie mają wyobraźni i że jak połamię to będę musiała odkupić...

...a mnie się właśnie wydaje, że wykazałam się ogromną wyobraźnią, by wymyślić patent z miarką;)

No ja też tak robiłam kiedyś i maz tak mnie okrzyczał, ze szok, to samo, bo sie zepsuje, bo ciągle mu zabieram, bo coś tam i teraz mi zabrał do garażu i koniec...dzis kupię centymetr i zmierzę brzusio...

Nadzieja wow, jaki piękny brzunio! Zachwycający i ty taka szczuplutka:) Mogę tylko pogratulować i pozazdrościć...

Teraz remontowaliśmy przedpokój. kupiliśmy kremowo-beżowe płytki podłogowe a na ścianie kolor jest taki szaro-wrzosowy. Bardziej szary z lekkim przebłyskiem fioletu. Kupiliśmy nowy zestaw do przedpokoju i od razu się inaczej zrobiło w mieszkaniu, nie straszy przy wejściu:) 30letnie linoleum juz się wysłużyło...

Nadzieja śliczny brzuszek masz, zgrabniutki taki..

No a my teraz właśnie za remont korytarza sie bierzemy, bo mimo ze mieszkamy nie całe 3 lata to nie mogę na niego patrzeć, nie robiliśmy schodów, bo fundusze wtedy były napięte - jak to przy budowie, i tak wszystko w koło było zrobione na "narazie" i jak już na górze zrobilisy sypialnie i pokój Filipa to częstotliwość korzystania z klatki schodowej sie znacznie zwiększyła i juz tak nie może być...a przed porodem chcemy sie wyrobić...tez bedą beże i szarości