reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Galeria naszych brzuszków- kilogramy i centymetry na plus

Tak mnie nakręciłyście tym mierzeniem, że musiałam skoczyć po centymetr:-) w pasie na pępku 95cm, biodra 100cm. Ja tam się cieszę z moich plusowych centymetrów i kilogramów bo zawsze byłam chuda i każdy mi mówił, że trzeba mnie dokarmiać a ja przecież jadłam naprawde dużo i jakoś nie mogłam przytyć to chociaż teraz mogę się trochę nacieszyć;-)

reklama
Mysia, ja też nie mam centymentra, mierzyłam miarką taką metalową:D:D:D Michał jak usłyszał jak metal się wygina i zobaczył co wyprawiam, to stwierdził, że kobiety nie mają wyobraźni i że jak połamię to będę musiała odkupić...

...a mnie się właśnie wydaje, że wykazałam się ogromną wyobraźnią, by wymyślić patent z miarką;)

Mysia, ja też nie mam centymentra, mierzyłam miarką taką metalową:D:D:D Michał jak usłyszał jak metal się wygina i zobaczył co wyprawiam, to stwierdził, że kobiety nie mają wyobraźni i że jak połamię to będę musiała odkupić...

...a mnie się właśnie wydaje, że wykazałam się ogromną wyobraźnią, by wymyślić patent z miarką;)

hie hie silva "szacun" :-p

heh, ja miałam patent mierzenia się sznurkiem i wtedy sprawdzania miarką jaką długość sznurka zużyłam ;) ale fakt, Twoj pomysł jest niezły :)

To samo miałam napisać:) Mierzę sie paskiem do szlafroka a potem mierzę ten odcinek mietalowa miarką budowlaną:)

heh, ja miałam patent mierzenia się sznurkiem i wtedy sprawdzania miarką jaką długość sznurka zużyłam ;) ale fakt, Twoj pomysł jest niezły :)

Ja mam miarkę krawiecką po prostu...:-pTo tak dla Waszej wiadomości ,że coś takiego istnieje :rofl2:
hehe

Ale pomysłowe dziewczyny jesteście.Grunt to sobie radzić w każdych warunkach!!! :rofl2:

po co mi miarka krawiecka skoro ja nawet guzika nie przyszywam:) Za to remont znacznie częściej w domu, dlatego metalowa bardziej przydatna hehe :)

reklama
Hehe to podajcie adres na urodziny albo pod choinkę Wam wyślę :-p

A tak na poważnie to zazdroszczę traschka tych remontów...ja mam pokój do wymalowania i czekam aż cieplej się zrobi i zagonię męża do malowania bo nie mogę patrzeć na te brudne ściany!!:angry: