reklama
forever_young
Niemłoda mama Młodej
A ja jakoś niespecjalnie zauważam różnicę między porami dnia. Niby nieduży, ale podkoszulki już ciążowe albo te wyjątkowo długie - szczególnie teraz jak wieje.
tusenfryd18
Fanka BB :)
Aestima powiem że zaimponowałaś tym brzuszkiem z wieczora.Ale to prawda mnie się też wydaje że wieczorem jest wiekszy.
Aestima, wooow niezły brzucholek :-) Mieszkowi musi się tam fajnie mieszkać ;-) Ale nie martw się, mój w ciuchach też wychodzi lepiej ;-)
A ja pamiętam Twój brzusio z początków ciąży, w takim fajnym sweterku - już wtedy był fajnie zaokrąglony, więc nie ma się co dziwić, że po takim czasie tak ładnie urósł :-)
A ja pamiętam Twój brzusio z początków ciąży, w takim fajnym sweterku - już wtedy był fajnie zaokrąglony, więc nie ma się co dziwić, że po takim czasie tak ładnie urósł :-)
Nadzieja:)
Fanka BB :)
Aestima niesamowita roznica!! Ale to chyba ma tak kazda z nas. Pora dnia, Ubranie, negliz lub nie, wszystko ma na to wplyw. Tak czy inaczej super brzuszek i zadroszcze Ci tej szczuplizny w biodrach
justynka1
Mamusia Antoniusia
ja też bym tak chciała:-(.jeżeli u mnie ten remont będzie się tak spóźniać,to będę musiała zatrudnić jakąś pomoc do sprzątania,bo później sama nie dam radyJa tam nie czekałam aż się zrobi cieplej, przecież w mieszkaniu w środku mam stałą temperaturę przez cały rok więc co za różnica? Wykorzystałam okazję, że wyjechałam i mój M. zajął się w tym czasie remontem. Jak wróciłam wszysko było gotowe, jak w programie telewizyjnym
Justynka a ty to jesteś seksy lachon!! Przybrać tylko 2 kg to dla mnie byłby sukces...
aestima no zatkało mnie,toż to willa,a nie dom:-)
mysia23
mama dwójeczki
Aestima różnica jest faktycznie.ale ja ja patrze na swój to w ubraniu jakby mniejszy...heheh...w ogóle to tak mi sie szybko kształt brzucha zmienia, ze nie wiem jaki mam...teraz robi sie coraz bardziej rozlany w boki...
No i kupiłam miarę....91 cm w najszerszym miejscu..a przed ciazą miałam ok 72cm
No i kupiłam miarę....91 cm w najszerszym miejscu..a przed ciazą miałam ok 72cm
reklama
Malinkaizi
Mama pięciu dziewczynek
A to mój brzusio w 16 tygodniu Niestety to już 5 kg