reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Galeria naszych brzuszków- kilogramy i centymetry na plus

reklama
Aestima w końcu pokazałaś nam swój brzuszek :-)Jest śliczny!!I ten rano i wieczorem!!
Mój też wieczorem jest prawie dwa razy większy ;-)

A ja jakoś niespecjalnie zauważam różnicę między porami dnia. Niby nieduży, ale podkoszulki już ciążowe albo te wyjątkowo długie - szczególnie teraz jak wieje.

Aestima, wooow :szok: niezły brzucholek :-) Mieszkowi musi się tam fajnie mieszkać ;-) Ale nie martw się, mój w ciuchach też wychodzi lepiej ;-)
A ja pamiętam Twój brzusio z początków ciąży, w takim fajnym sweterku - już wtedy był fajnie zaokrąglony, więc nie ma się co dziwić, że po takim czasie tak ładnie urósł :-)

Aestima niesamowita roznica!! Ale to chyba ma tak kazda z nas:). Pora dnia, Ubranie, negliz lub nie, wszystko ma na to wplyw. Tak czy inaczej super brzuszek i zadroszcze Ci tej szczuplizny w biodrach:tak:

Ja tam nie czekałam aż się zrobi cieplej, przecież w mieszkaniu w środku mam stałą temperaturę przez cały rok więc co za różnica? Wykorzystałam okazję, że wyjechałam i mój M. zajął się w tym czasie remontem. Jak wróciłam wszysko było gotowe, jak w programie telewizyjnym:)
ja też bym tak chciała:-(.jeżeli u mnie ten remont będzie się tak spóźniać,to będę musiała zatrudnić jakąś pomoc do sprzątania,bo później sama nie dam rady:baffled:
Justynka a ty to jesteś seksy lachon!! Przybrać tylko 2 kg to dla mnie byłby sukces...
:-D

aestima no zatkało mnie,toż to willa,a nie dom:-)

Aestima różnica jest faktycznie.ale ja ja patrze na swój to w ubraniu jakby mniejszy...heheh...w ogóle to tak mi sie szybko kształt brzucha zmienia, ze nie wiem jaki mam...teraz robi sie coraz bardziej rozlany w boki...
No i kupiłam miarę....91 cm w najszerszym miejscu..a przed ciazą miałam ok 72cm

reklama
A to mój brzusio w 16 tygodniu:) Niestety to już 5 kg;)
dsc3310k.jpg