reklama
w pierwszej ciazy tez wykombinowalam patent na mierzenie. Od samego poczatku mierzylam sie sznurkiem i robilam supelki raz w miesiacu. Nie mialam metra wiec mierzylam ten sznurek na kafelkach (25cm dlugosci) i kartce w kratke (2 kratki 1cm).
traschka
Mama Marysi
Anapi myślę, że wygrałaś konkurs na kreatywne mierzenie heeheh, mierzenie od kafelek mnie rozwaliło)
miarka budowlana należy bardziej do mnie niż do męża. Ja w ogóle lubię wszelkie "męskie" roboty w domu. MIerzenie, liczenie powierzchni (może to od mojego zamiłowania do matmy), skłądanie mebli, malowanie... zwykle ja się za to zabieram. Mój M. za to świetnie sprząta!
miarka budowlana należy bardziej do mnie niż do męża. Ja w ogóle lubię wszelkie "męskie" roboty w domu. MIerzenie, liczenie powierzchni (może to od mojego zamiłowania do matmy), skłądanie mebli, malowanie... zwykle ja się za to zabieram. Mój M. za to świetnie sprząta!
Hehe, to dokladnie jak u mnie. Wszelkie majsterkowanie nalezy do mie (chociaz matmy nie cierpie), uwielbiam skrecac meble (jak miewalam doly to maz kupowal mi szafki do zabawy), w pierwszej ciazy w 8msc zlozylam wszystkie komody do kuchni, a od meza dostalam w prezencie na dzien kobiet wiertarke udarowa.Anapi myślę, że wygrałaś konkurs na kreatywne mierzenie heeheh, mierzenie od kafelek mnie rozwaliło)
traschka
Mama Marysi
Anapi haaha, wiertarki jeszcze nie dostałam, ale wiesz co... w zasadzie by mi się przydałą Wiercę zawsze ja, bo mój M. panicznie się boi że natrafi na kable... raz wiercił i trafił Pech ale od tego czasu on by chciał wszystko do ściany przyklejać łącznie z wieszakami w przedpokoju. Więc wolę już sobie sama powiercić.
Aestima
Fanka BB :)
Zrobiłam zdjęcia i o matko! Wklejam tylko takie w ubraniu, bo na roznegliżowanym to jak wieloryb wyglądam. + 10 kg od dnia ślubu, który był zaledwie 1,5 roku temu
Nie wiem ile ważyłam tuż przed ciążą, ale podejrzewam , że z 8 kg mniej.... jejku :-(
A więc tak wygląda domek Mieszka:
ups, dopiero teraz zauważylam, że na zdjęciu jestem bez stanika, hihi sorki
Nie wiem ile ważyłam tuż przed ciążą, ale podejrzewam , że z 8 kg mniej.... jejku :-(
A więc tak wygląda domek Mieszka:
ups, dopiero teraz zauważylam, że na zdjęciu jestem bez stanika, hihi sorki
traschka
Mama Marysi
Aestima no co ty, jest super! Zgrabniutka jesteś cały czas, nie masz się czym martwić naprawdę. Brzuszek śliczny! I łądna bluzeczka, uwielbiam ten kolor
reklama
traschka
Mama Marysi
Aestima no nie ukrywam, że widać różnicę ALe ten z wieczora znacznie bardziej przypomina mój)