reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Galeria naszych brzuszków- kilogramy i centymetry na plus

justynka :zawstydzona/y: może uda mi się zrobi jakieś nagie to dołączę ;-)
tyle ze moj caly brzuch jest ponizej pepka wiec to tak wygląda jak wygląda

reklama
Gosia - daj chociaż foto z profilu bo z przodu to NIC nie widać:) Ale sweterek masz ładny, uwielbiam taki dziki róż:)

Śliczne zgrabniutkie brzuszki:)))
Ja karmiłam Zosię bardzo długo,w zasadzie do tej pory, bo już odstawiłąm luteinę i tak jakoś Zosia szybciutka wróciła do cycolenia raz na dobę, ale też nie codziennie. Ja miałam ambicje karmić długo tak do dwóch lat.Z kolejną córeczką się zobaczy ile wyjdzie:) Przez piewrszy rok karmienia złapał mnie taki żarłok że przytyłam z 5-6 kg, a potem po roku waga zaczęła spadać lawinowo i też skończyłam z anorektycznym bmi.

Noooo niezły brzucholek Nutria, pokaźny ale kształtny:) Ciekawe jaki będzie pod koniec ciąży:D

wolę o tym nie myślęć...

już mi lekarka zapoweidziała, ze pas ciążowy mi da na końcówkę... ;-)

ale generalnie to ludzie mówią, ze jak na połówkę, to wcale nie mam dużego brzucha.. a ja już się czuję tak, jakby najpierw szedł mój brzuch a później ja... ;-)

aaga - i vice versa ;-)
też bym chciała być z tych "chudych".. no ale nie narzekam - obiecałam nie narzekać. ;-)
zobaczymy co z tych naszych brzuchów urośnie... ;)

a czy przy karmieniu mozna schudnąc? :D
pewnie.
choć wcale nie ejst tak, ze wszystkie chudną w zatrważającym tempie.
Jak dziecko będzie miało alergię na jakieś pokarmy, to schudniesz na bank (pomyśl - 2 miesiące na ryżu i kurczaku... ym.. ? )
ale i bez alergii się spokojnie chudnie - tylko trzeba więcej pic niż jeść ;)
ja się bardzo martwiłam o mije +18, a zeszło nawet -5 w sumie... :)

mój Anto to cycoch był,później zaczął chodzić i juz było bezsensu jak biega biega i nagle do mnie podchodzi ,podnosi bluzke i pociąga troszkę:no:,wtedy stwierdziłam,że dość.teraz nie mam już tak długich ambicji,poza tym mam w planach Nan na noc dawać po niedługim czasie,bo wiem,że mimo wszystko dzieci po sztucznym mleku jeszcze z dodatkiem kleiku śpią dłużej,a ja długo się w nocy wyspać nie mogłam:no:

no i słusznie..
ja przestałam karmić - bo druga ciąża i podejrzenie alergii..
ale co za komfort nagle :) mleko butelka - każdy może to dziecku dać a Ty masz wolny wieczór :)

gosia z profilu, z profilu, bo nic nie widać ;-)
si si!!

ja pewnie nie mam wyboru bo musze do pracy wrocic po 5 mc :( i pewnie tylko tyle bede mogla karmic :( chcialabym troszke dluzej no ale coz...ciekawe czy przez 5 mc mi sie uda zrzucic

reklama
Andariel...no brzusio ładny, spory...

nutria brzusio jak na dwupak należy....podoba mi się...

edytka204 też ładniutki delikatny brzuszek..

Justynka jaka ty drobina jesteś, i brzusio jeszcze taki fajny, mały....

aaga 1407 domek jak dla dwojga to jeszcze skromniutki i śliczny

Gosiaczek twojego brzusia prawie nie widać, gdzie on,gdzie...?? A sweterek - zgadzam się z Silvą - mój ulubiony róż

A ja swojego nie mam na żadnym zdjeciu, muszę się poświecić i pstryknąć fotkę...a zmierzyć sie nie zmierzę - chyba dopiero jutro - bo jak od 3 lat mieszkamy na swoim to jeszcze sie centymetra nie dorobiłam..:zawstydzona/y:

Ostatnia edycja: