reklama
Mini55
&&&&&
Kadza Madzia czadowa !!! a jak pięknie pokazuję jaka jest duuuuża :-)
Madzik fiu fiu jaki piękny raczek nieboraczek !!!
aina Antoś jest superowy !!! ma cudne włosy już takie długie i taki chłopak z niego się wydaje duży ,zwłaszcza na ostatnim zdjęciu
Polak zazdroszczę włosów są cudne , piękną masz córeczkę !! i jaka spryciula
Tunia Kubuś widzę łychą dyryguje ,a na obiad koń z płozami Sama słodycz !!!
Madzik fiu fiu jaki piękny raczek nieboraczek !!!
aina Antoś jest superowy !!! ma cudne włosy już takie długie i taki chłopak z niego się wydaje duży ,zwłaszcza na ostatnim zdjęciu
Polak zazdroszczę włosów są cudne , piękną masz córeczkę !! i jaka spryciula
Tunia Kubuś widzę łychą dyryguje ,a na obiad koń z płozami Sama słodycz !!!
pere spodobało mi się zdjęcie z listkami i chciałam zmałpować, jednak się nie dało od razu pchał je doi buzi
kindzia no udały Wam się te dzieciaki!! i jak na głównym pisałam rewelacyjnie je ubierasz
nusia Franulek super zadowolony, chyba nie narzeka na fortece? obniżyliście już łózeczko na najniższy poziom? my tak
kindzia no udały Wam się te dzieciaki!! i jak na głównym pisałam rewelacyjnie je ubierasz
nusia Franulek super zadowolony, chyba nie narzeka na fortece? obniżyliście już łózeczko na najniższy poziom? my tak
Mini ależ Duszka jest podobna do Boryska! Mają identyczne oczęta, takie z chochlikiem Piękne masz dzieci!
Kasiukla no to Grześ szaleje! No i macie piękne jesienne zdjęcia rodzinne! Cudo!
Amandla ach ta Mania! Normalnie radości co niemiara!
Dzień dobry Marcinku, dawno Cię tu nie było
Kindzia Piękna dziatwa! A zdjęcie Hanki w objęciach Remka urzekło mnie!! I podpisuję się pod tym co pisze Kasiulka, fantastycznie ubierasz dzieci!
Franiu łobuzie, ależ ty pięknie stoisz!! Niusia widzę że i u Ciebie poligon, tyle że ogrodzony
A poza tym wszystkie dzieciaki są CUDOWNE!!!
Kasiukla no to Grześ szaleje! No i macie piękne jesienne zdjęcia rodzinne! Cudo!
Amandla ach ta Mania! Normalnie radości co niemiara!
Dzień dobry Marcinku, dawno Cię tu nie było
Kindzia Piękna dziatwa! A zdjęcie Hanki w objęciach Remka urzekło mnie!! I podpisuję się pod tym co pisze Kasiulka, fantastycznie ubierasz dzieci!
Franiu łobuzie, ależ ty pięknie stoisz!! Niusia widzę że i u Ciebie poligon, tyle że ogrodzony
A poza tym wszystkie dzieciaki są CUDOWNE!!!
nusia181
Fanka BB :)
Super dzieciaczki. Udały nam się:-)
Kasiulka już jak wróciłam polski we wrześniu to miał obniży najniżej.
Kasiulka już jak wróciłam polski we wrześniu to miał obniży najniżej.
reklama
V
villandra8
Gość
No i jest znowu nasza Lenka bez ptaszka ;-) Minka Kuby na trzecim zdjęciu niezapomniana :-) I widzę, że w kuchni tez pomaga No i śmieje się do aparatu w przeciwieństwie do mojego, który ciągle nadziwić się mu nie może
Idusia z kokardką prześliczna. I te rumiane policzki - takie pełne życia
Grzesiu powinien mieć naprawdę etat w mediach, bo trudno o bardziej wdzięcznego modela
Maniu i jak tam smakuje żyrafka? ;-) Sliczna jesteś jak zawsze :-)
Pere pory roku się zmieniają, a Marcinku rośnie i to na całkiem fajnego łamacza serc niewieścich; będą miały te nasze marcowe dziewczęta do kogo wzdychać
Straszy brat nadal czuwa - dobrze tej Hani; brat się zaopiekuje, mama wystroi - to dopiero życie ;-)
Wow! Ale Franek pewnie stoi! No i kolejny obiekt do wzdychania ;-)
gagucha mam wątpliwości czy na tej plaży tak fajnie ;-)ale śni naprawdę bosssssko. A z kubka juz popija czy tylko zastepuje gryzaczka?
Idusia z kokardką prześliczna. I te rumiane policzki - takie pełne życia
Grzesiu powinien mieć naprawdę etat w mediach, bo trudno o bardziej wdzięcznego modela
Maniu i jak tam smakuje żyrafka? ;-) Sliczna jesteś jak zawsze :-)
Pere pory roku się zmieniają, a Marcinku rośnie i to na całkiem fajnego łamacza serc niewieścich; będą miały te nasze marcowe dziewczęta do kogo wzdychać
Straszy brat nadal czuwa - dobrze tej Hani; brat się zaopiekuje, mama wystroi - to dopiero życie ;-)
Wow! Ale Franek pewnie stoi! No i kolejny obiekt do wzdychania ;-)
gagucha mam wątpliwości czy na tej plaży tak fajnie ;-)ale śni naprawdę bosssssko. A z kubka juz popija czy tylko zastepuje gryzaczka?