reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria marcowych maluszków

reklama
mini mialam problemy ze wstawianiem zdjec na forum M cos robil z komputerem i oczywiscie naulepszal tak ze musial od nowa wszystko robic :-)ale teraz juz wszystko dziala:-)

amandla jejku jak ładnie córeńka Twoja wyglada.
kindzia jaka mała gwiazda i jaka duza juz niezle z tego maxi-cosi wystaje :-D:-D:-D

tunia Kuba normalnie jaki przystojniak.

kasiulka uwielbiam Grzesia, ma chyba usmiech taki jak TY cos mi sie wydaje?????

kadza słodka Malutka. :-)

Ostatnia edycja:
madzia w różnych odsłonach letnio-jesiennych jest urocza
lenka witaj w śród marcowiątek! fajnie, że się pokazałaś, od razu inaczej :-) śliczna dziewczyneczka

reklama
No proszę jaka Hania elegancka, no ale jak brat czuwa, to nie może być inaczej ;-)

tunia ja Was akurat prawie codziennie na fb podglądam,, ale takiego przystojniaka to można podziwiać codziennie :tak:

Madzia! Ależ rozkoszny uśmiech :-) A jaka jestem już duża! :-)

Madzik fajnie, że pokazałaś Lenkę, bo fajna z niej dziewczynka i widać już spryciula mała ;-)

aina jaki słodki blond aniołek :-) U nas chyba jednak na razie ciemne włosy będą (a spodziewałam się, że będą po tacie jaśniutkie)

polak no jakie bystre oczka! Śliczna panna Ci rośnie :tak:
Zaglądaj do nas może na ploteczki ;-)

Do góry