reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria marcowych maluszków

reklama
No rujnujecie mi transfer normalnie tyloma fotkami pięknych pysiolków :-D

Ola- z Bartusia widać taki pogodny chłopczyk :-)
Madziorka przepiekny czarnuszek :tak:
Miśka- Olaf jaka kluseczka słodka sie zrobił :-)
Maruusia- faktycznie Lenka czadowe wali te minki słodzinka!
Bozenka- Kornelka fantastycznie wyglada w tych ciuszkach w wózeczku :-D
Kindzia- Remek świetnie wyglada w tych ciuchach, mam nadzieje, ze tez uda mi sie synka tak zarąbiście ubierać ;-) A Hanula słodko sie wietrzy..
Atan ale rośnie mała
Villandry Rafałek już pisałam na głownym niesamowicie podobny do mamusi :-)
Kasiulka fotka rozczulająca do bólu!!
Bozienka zdjecia kornelki z braciszkiem sa zawsze rewelacyjne
Agusia - Alex jest poprostu do schrupania :-)
Kadza- gratulacje słodkiej pyzy
Lastpetunia- wkoncu masz swoja cudowna Roksankę!!!
Kamila- i ty najbardziej oczekujaca wkoncu ze swoją sliczną Nell :))
Lina- ale Zuza ma obłedne oczy!!! :szok:
Ina- jaka Hania juz duza!!
Gagucha- porpostu czysta rozkosz ...
Ewstra- gratulacje ślicznej Tosieńki

Hania mega czadowo wyglada w tym ubranku- śliczna

Tosia śliczna ma buzie - wyglada na kawał kobity ;-)

ina Twoja Haneczka taka czarnula jak mój Filipek :)
Kindzia-drugie zdjęcie jest prze prze słodkie! A jaka modnisia z tej Twojej córuni, sliczne ubranko
ewstra masz rozkosznego bobaska!

reklama
Do góry