reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria marcowych maluszków

reklama
Lina wow ale sie zmieniła!!!
te włoski i wielkie oczyyy jakby ze 4 miesiace miała a nie 2 tyg... takie rozumne spojrzenie
Agusia a gdzie on takie "ypiekniony" juz w kawalerke?

kindzia26a Remek jest boski no przystojniak z niego :-) Hanulka ślicznie śpi, słodka :tak:
Atan Amelka cudna :tak:
Vill no Rafałek cała mamusia :-D
Kasiulka! świetna jest ta fota Grześ jaki maciupki na tym łóżku :-D
Bozienka24 no rośnie nasza Calineczka, cudna jest:-D
agusiakemisia oba żuczki cudowne oj przystojniaki Ci rosną :tak::tak:
lastpetunia cudna kruszynka :tak::tak:
KAdza jaka fajna pyzulka :-D
kamilaedi cudna córcia i imię piękne :tak:
_Lina no Zuzanka prześliczna i jakie ma oczka boskie :happy::-D

Ale się naoglądałam. No cudne te nasz marcowiątka :-):-):-)

Kindzia Remek jest nieziemski :-):-):-) rzadko tak ładni chłopcy się zdarzają :-):-):-) miałam z Tygryskiem swoją Niunię swatać ale widzę, że będzie musiała sama wybrać - matka się nie może zdecydować :-D:-D:-D a Haneczka słodziak :-):-):-):-)
Agusia młody na panny ubrany :-):-):-) wygląda fenomenalnie - moja ma 2 tygodnie i nie da się ubrać a Twoje Maleństwo takie grzeczne widać :-):-)
Kamila - śliczna córcia - wyczekana :-):-):-)
Bozienka a jak duża już jest nasza Calineczka????? rośnie panna rośnie :-):-):-)
Ina jejkuuuu to już miesiąc.... wow... a Hania dalej czarnulka :-):-) i jakie śliczne ma niedrapki - moja popyla w skarpetkach na rękach - niedrapki utrzymują się u niej całe pierwsze 2 minuty :-D:-D:-D:-D
Mini (ptfu, ptfu, ptfu) udały się te 6 marcowe Dziewczyny :-):-):-)

I nie pamiętam co miałam dalej napisać :-):-):-) śliczne te Nasze Marcowe Dzieciątka - każde inne a jakie słodkie :-):-):-)

reklama
Do góry