reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria marcowych maluszków

reklama
Lina wow ale sie zmieniła!!!
te włoski i wielkie oczyyy jakby ze 4 miesiace miała a nie 2 tyg... takie rozumne spojrzenie
Agusia a gdzie on takie "ypiekniony" juz w kawalerke?

kindzia26a Remek jest boski no przystojniak z niego :-) Hanulka ślicznie śpi, słodka :tak:
Atan Amelka cudna :tak:
Vill no Rafałek cała mamusia :-D
Kasiulka! świetna jest ta fota Grześ jaki maciupki na tym łóżku :-D
Bozienka24 no rośnie nasza Calineczka, cudna jest:-D
agusiakemisia oba żuczki cudowne oj przystojniaki Ci rosną :tak::tak:
lastpetunia cudna kruszynka :tak::tak:
KAdza jaka fajna pyzulka :-D
kamilaedi cudna córcia i imię piękne :tak:
_Lina no Zuzanka prześliczna i jakie ma oczka boskie :happy::-D

Ale się naoglądałam. No cudne te nasz marcowiątka :-):-):-)

Kindzia Remek jest nieziemski :-):-):-) rzadko tak ładni chłopcy się zdarzają :-):-):-) miałam z Tygryskiem swoją Niunię swatać ale widzę, że będzie musiała sama wybrać - matka się nie może zdecydować :-D:-D:-D a Haneczka słodziak :-):-):-):-)
Agusia młody na panny ubrany :-):-):-) wygląda fenomenalnie - moja ma 2 tygodnie i nie da się ubrać a Twoje Maleństwo takie grzeczne widać :-):-)
Kamila - śliczna córcia - wyczekana :-):-):-)
Bozienka a jak duża już jest nasza Calineczka????? rośnie panna rośnie :-):-):-)
Ina jejkuuuu to już miesiąc.... wow... a Hania dalej czarnulka :-):-) i jakie śliczne ma niedrapki - moja popyla w skarpetkach na rękach - niedrapki utrzymują się u niej całe pierwsze 2 minuty :-D:-D:-D:-D
Mini (ptfu, ptfu, ptfu) udały się te 6 marcowe Dziewczyny :-):-):-)

I nie pamiętam co miałam dalej napisać :-):-):-) śliczne te Nasze Marcowe Dzieciątka - każde inne a jakie słodkie :-):-):-)

reklama
Do góry