reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria marcowych maluszków

reklama
agusiakemisia jaki Alex podobny do Kevina :szok: I w pierwszej chwili do... mojego Rafała :-), a tygrysek świetny. I tak go żal, jak się żali :-(
kindzia może się powtórzę, ale jak ja Ci zazdroszczę tych sukieneczek ;-):-D
Dorianek słodki - nie dziwne, że mama na spacerku taka szczęśliwa
trawa zdjęcie z króliczkiem pięęęęęęęęęęęękne, tak samo jak minka na trzeciej fotce (z 11.04)
Kasiulka cudownie patrzeć na taką fajną rodzinkę
Atan ależ Amelka pięknie rośnie
Kornelka w okularkach - po prostu czad :-D Minki poważna-uśmiech też boskie
Perelandra cudowna święconka ;-)
Miska Mały przystojniaczek z Olafka
ajako Ignaś jest naprawdę boski - nie dziwię się, że panie w przychodni go uwielbiają :tak:
renia no to masz już powoli małego gadułę :-)
ivi Twoja panna też widac strasznie żywa
A Olinek MaMi zaspany jeszcze, no ale ma do tego pełne prawo ;-)
ina Hania ma krzepę - cudna jest (po mamie)
monika Mateuszek też juz spory chłop
aina Antoś też słodki
jeeeeeeeeej - patka... Milenka jak mała modelka - zachwyciłam się po prostu...
widzę, że Marcelek i Dorianek lubią swoje leżaczki ;-)
nefi faktycznie minka Natki cudna
tunia fajne "a kuku" na drugiej focie
Ewstra śliczną masz córunię
kamilaedi Ty też ;-)

No to się napatrzyłam dzisiaj za wszystkie czasy ;-) Teraz idę podziwiać własny egzemplarz :-p

reklama
Do góry