reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria marcowych maluszków

Franek łowca bramek też chłopak wporzo! macie racje kobitki,że te nasze dzieciaczki słodziaki straszne;)

reklama
Boże dziewcyzny nie wiem co napisać, te wasze maluszki są poprostu do zjedzenia :happy:

Hanulka już skrzyczała brackiego, bedzie księżniczka niezle sobie ze starszym poczyniała w przyszłości ;)
Na różowe ciuszki nie musiała widze długo czekać :-D

Nefi cudna Natulka!

Amandla no minkę zrobiła nie do podrobienia :-) :-)

Kasiurek juz 3 tygodnie?? jej no nie do wiary!! Śliczna!

Nusia, Franuś jest przeuroczy !! Widac, ze takie kochane miziadełko!

ivi nie no obłędna jest!!!! :-D

Kasiulka...nie no Grześ to kolejny cud świata :happy: Ukradła bym Ci go, ale mam nadzieje, ze juz wwwwkońcu niedługo kto inny zajmie moje mysli..ehh

ale fajne te wasze dzieciaczki-kindzia fajnego masz chlopa:-D jakbym mojego chrzesniaka widziala
mary przepiekna,grzes cudny-ogolnie wszystkie do tulenia
do licha ja tez juz chce:-)

reklama
Kurde ale mam zaległości przez weekend!!!!
Kindzia
- Truskaweczka Hanula prześliczna dziewczynka! Jeszcze raz CI gratuluję córeczki:-) a z Remka to łamacz serc wyrośnie - przystojniak jeden;-)
Nefi - Natalka jaka maluteńka:)
Almanda - ależ ona ma słodkie usteczka!
Kasiurek - albo Iga taka mała albo ten smoczek taki wielgaśny,że Iguli pół buźki nie widać.
Nusia - ale Franio ma boską minkę:-D
Ivi - no prawdziwa księżniczka z piękną opaską na główce:tak:
Kasiulka - a Grześ jaki uroczy chłopak!! Zdjęcie z butelką wody super!
Kamilka - śliczna Pola!jeszcze raz gratki!

Do góry