- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
dzieki dziewczyny - to wlasciwie jedyna zdjecie dajace sie pokazac - na reszcie dzidzia albo zaslania twarz rekoma albo ma czolo przycisniete do lozyska i nic nie widac ale to nic - to zdjecie powinnam w ramki oprawic
czarownica
Fanka BB :)
idzia ladniutki dzidzia choc dlugo musiaalm sie wpatrywac bo nie wiedzialam co jest co i gdzie hehe maly wywijasek
Irlandia
Mama Kwietniowa 2006
Zdjęcia są boskie! Ja mogę tylko pomarzyć! Chyba Adam nie da się namówić na takie luksusy skoro nawet na zwykłe nie za bardzo ma chęć jechać. A mam kontakt do takiego dobrego lekarza z super sprzętem (2D tylko) tylko, że w Łodzi a sama nie pojadę. I jeszce płytkę z filmem lub zdjęciami można dostać. A może jak się wkurzę i będę miała siłe to pojadę sama? Muszę się "przespać" z tematem.
W szpitalu do którego jeżdże mają 3D ale oszczędzają...
Zazdroszczę Wam tych zdjęć troszeczkę i filmików też... Ale gratuluję!
W szpitalu do którego jeżdże mają 3D ale oszczędzają...
Zazdroszczę Wam tych zdjęć troszeczkę i filmików też... Ale gratuluję!
dzieki dziewczyny jeszcze raz
a te zdjecia to bedzie tylko pamiatka z drugiej ciazy - z pierwszej niestety nie mam - nie te czasy i o takich zdjeciach to sie nawet nie slyszalo wtedy
Irlandia - jak masz ochote to pomysl o samodzielnym wyjezdzie w miare mozliwosci (daleko masz do tej lodzi - bo nie pamietam )
a te zdjecia to bedzie tylko pamiatka z drugiej ciazy - z pierwszej niestety nie mam - nie te czasy i o takich zdjeciach to sie nawet nie slyszalo wtedy
Irlandia - jak masz ochote to pomysl o samodzielnym wyjezdzie w miare mozliwosci (daleko masz do tej lodzi - bo nie pamietam )
Irlandia
Mama Kwietniowa 2006
W sumie nie tak bardzo, ale przy mojej kondycji trochę się boję, że moge nie dać rady. Aleksandrów lezy tuż pod Łodzią a ten gabinet jest niedaleko mojej uczelni (to po drugiej stronie miasta), ok. godzina jazdy autobusem z przesiadką. Teraz jest coraz lepiej, mam więcej siły i wiem, że ten czas jest najlepszy na robienie zdjęc, bo potem dzidzia się pozwija i nic nie bęzie widać. Może na gwiazdkę prezent rodzicom i teścom zrobię? Musze to przemyśleć!
Idzia - gratuluje fajniutkiej dzidzi! Zdjecie bardzo ladne i wyrazne, ale faktycznie pozycja na tyle skomplikowana, ze ciezko zgadnac, gdzie maly akrobata,-tka ma ktora czesc ciala
Anek@ - ja mam wizyte na 17:30 na Krakowskim!!! Popros. zeby zrobili Ci baaaaardzo dokladne badanie, to akurart sie spotkamy. Ja niestety wczesniej nie moge, bo to w koncu delegacja, wiec jakies sprawy sluzbowe tez bede musiala pozalatwiac.
Irlandio - sprobuj przekonac Adama, a jak nie to jedz sama (albo moze z jakas kolezanka lub kims z rodziny?) 3mam kciuki, zeby sie udalo!!! A tym, ze badanie nie trojwymiarowe to sie nie przejmuj wcale - medycznie nie ma ponoc roznicy, a dobre fotki ze zwyklego USG tez sa sliczniutkie! A jak sie nie uda, to tez zadna tragedia - juz za ok. 4 miesiace fotki nie beda potrzebne, dzidzie bedziesz miala live 24 h na dobe i bedziesz mogla robic fotki do woli!
Anek@ - ja mam wizyte na 17:30 na Krakowskim!!! Popros. zeby zrobili Ci baaaaardzo dokladne badanie, to akurart sie spotkamy. Ja niestety wczesniej nie moge, bo to w koncu delegacja, wiec jakies sprawy sluzbowe tez bede musiala pozalatwiac.
Irlandio - sprobuj przekonac Adama, a jak nie to jedz sama (albo moze z jakas kolezanka lub kims z rodziny?) 3mam kciuki, zeby sie udalo!!! A tym, ze badanie nie trojwymiarowe to sie nie przejmuj wcale - medycznie nie ma ponoc roznicy, a dobre fotki ze zwyklego USG tez sa sliczniutkie! A jak sie nie uda, to tez zadna tragedia - juz za ok. 4 miesiace fotki nie beda potrzebne, dzidzie bedziesz miala live 24 h na dobe i bedziesz mogla robic fotki do woli!
reklama
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.