reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Galeria czyli nasze fotki :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
EWCIK TY MASZ POPOLUDNIE 12 GRUDNIA BADANIE???? NA KRAKOWSKIM ?? SUPER BO JA MAM NA 14.00 MOZE SIE ZOBACZYMY:)

dzieki dziewczyny - to wlasciwie jedyna zdjecie dajace sie pokazac - na reszcie dzidzia albo zaslania twarz rekoma albo ma czolo przycisniete do lozyska i nic nie widac :) ale to nic - to zdjecie powinnam w ramki oprawic :)

idzia ladniutki dzidzia:) choc dlugo musiaalm sie wpatrywac bo nie wiedzialam co jest co i gdzie hehe maly wywijasek;)

Zdjęcia są boskie! Ja mogę tylko pomarzyć! Chyba Adam nie da się namówić na takie luksusy skoro nawet na zwykłe nie za bardzo ma chęć jechać. A mam kontakt do takiego dobrego lekarza z super sprzętem (2D tylko) tylko, że w Łodzi a sama nie pojadę. I jeszce płytkę z filmem lub zdjęciami można dostać. A może jak się wkurzę i będę miała siłe to pojadę sama? Muszę się "przespać" z tematem.
W szpitalu do którego jeżdże mają 3D ale oszczędzają...
Zazdroszczę Wam tych zdjęć troszeczkę i filmików też... Ale gratuluję!

dzieki dziewczyny jeszcze raz:)

a te zdjecia to bedzie tylko pamiatka z drugiej ciazy - z pierwszej niestety nie mam - nie te czasy i o takich zdjeciach to sie nawet nie slyszalo wtedy :)
Irlandia - jak masz ochote to pomysl o samodzielnym wyjezdzie w miare mozliwosci (daleko masz do tej lodzi - bo nie pamietam :( )

W sumie nie tak bardzo, ale przy mojej kondycji trochę się boję, że moge nie dać rady. Aleksandrów lezy tuż pod Łodzią a ten gabinet jest niedaleko mojej uczelni (to po drugiej stronie miasta), ok. godzina jazdy autobusem z przesiadką. Teraz jest coraz lepiej, mam więcej siły i wiem, że ten czas jest najlepszy na robienie zdjęc, bo potem dzidzia się pozwija i nic nie bęzie widać. Może na gwiazdkę prezent rodzicom i teścom zrobię? Musze to przemyśleć!
:(

Idzia - gratuluje fajniutkiej dzidzi! :) Zdjecie bardzo ladne i wyrazne, ale faktycznie pozycja na tyle skomplikowana, ze ciezko zgadnac, gdzie maly akrobata,-tka ma ktora czesc ciala :)

Anek@ - ja mam wizyte na 17:30 na Krakowskim!!! :) Popros. zeby zrobili Ci baaaaardzo dokladne badanie, to akurart sie spotkamy. Ja niestety wczesniej nie moge, bo to w koncu delegacja, wiec jakies sprawy sluzbowe tez bede musiala pozalatwiac.

Irlandio - sprobuj przekonac Adama, a jak nie to jedz sama (albo moze z jakas kolezanka lub kims z rodziny?) 3mam kciuki, zeby sie udalo!!! A tym, ze badanie nie trojwymiarowe to sie nie przejmuj wcale - medycznie nie ma ponoc roznicy, a dobre fotki ze zwyklego USG tez sa sliczniutkie! A jak sie nie uda, to tez zadna tragedia - juz za ok. 4 miesiace fotki nie beda potrzebne, dzidzie bedziesz miala live 24 h na dobe i bedziesz mogla robic fotki do woli!

reklama
Idzia, fajne maleństwo, dziwne uczucie podglądać dzidzię w brzuszku. Napisz koniecznie czy to podczas tego usg właśnie stwierdzili dziewczynkę? Wydaje mi się, że usg 3d jest bardzo dokładne i tutaj raczej pomyłki nie będzie.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry