reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Galeria czyli nasze fotki :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Kosmi śliczne te zdjęcia i pamiątka na całe życie :)
Ja też zachwycam się naszymi ujęciami ale nagranymi z normalnego usg 2D.

Wiecie co? Brak słów, żeby opisać wrażenia. Wszystko pięknie widać. Piękne dzieciaczki. Zadziwiające. Ciekawa jestem co powiedziałaby moja babcia na taki filmik.
Nie rozumię dlaczego szpitale nie zainwestują w taki sprzęt, przecież mogliby na tym później zarobić. Takie mamuśki jak my z przyjemnością poszłyby na takie usg. A swoją drogą ile taka wizyta by musiała kosztować, żeby im się to wróciło.

Kosmi śliczne maleństwo.
Szkoda że u mnie nie robią takiego USG, Też chciała bym już zobaczyć twarzyczke mojego bobaska.

Asiu masz zupełną racje a takie badanie kosztowało by wtedy max 100zł. I wystarczyłoby, żeby gini w danej placówce rekomendowali takie badanie - każda kobitka by poszła, która tylko miałaby kaske, więc na bank by im się zwróciło.

reklama
Moja lekarka powiedziała mi, że takie usg to najbliżej we Wrocławiu (godzinka jazdy samochodem). Nie ma szans, żebym je sobie zrobiła, ale bardzo podobają mi się Wasze zdjęcia dziewczyny. Maleństwa są śliczne. Jakbym takie miała to pewnie było by u mnie w komputerze na tapecie.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry