reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Galeria czyli nasze fotki :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
tak aska - to podczas tego badania pani gin wypatrzyla dziewczynke :)
i byla mocno przekonana o tym co mowi - ale nigdzie tego nie zapisala w papierch z badania (tak jak to bylo u kosmi :) )

reklama
ewcik trochę się pokomplikowało z tym USG. Jednak chyba nie pojadę i to z innych powodów niż niechęć Adama, strach, czy nawet brak pieniędzy. Ale bardzo dziękuję za wsparcie!
Zależało mi na tym ale chyba za długo się zastanawiałam. Z moją dzidzią jest napewno wszystko dobrze ale chciałam ja pokazać komuś zanim odejdzie...
Nie wiem czy zdążę...
Tak to już jest, jedno życie gaśnie a drugie się rozpala...

Cześc ja jestem z mam czerwcowych, proszę powiedzcie w którym tygodniu ciąży można stwierdzić płeć..mój gino ma sprzęt 4D..a więc łudzę się, że może na Gwiazdkę zrobi mi prezencik.. :)

To nie tylko od sprzętu zależy ale i od szczęścia. Jak się dzidzia dobrze ułoży i dobry (właśnie!) aparat będzie to juz po czternastym można. Ale się nie nastawiaj za mocno! Mimo to zyczę powodzenia!

Irlandia - mam nadzieje ze uda ci sie co zaplanowalas :) mam nadzieje ze zdazysz ...
ola.k - irlandia ma racje - ale ja mialam ok 13 tyg stwierdzone ze to chlopiec a ostatnio okazalo sie ze to dziwczynka wiec nie podchodz do tego zbyt powaznie :)

a ja zminie temat bo bardzo s[podobala mi sie ta malenka dzidzia ktora robi koziolki ewcik ja tez chce taka :):):) slodki ten bobasek

Ewcik postaram sie...za pierwszym razem wizyta opoznila sie o 45 minut plus 50 minut mojego badania to troche tam posiedzialam:) poza tym strasznie bym chciala znac plec dziecka a chyba nie mam dzidzi chetnej do wspolpracy, bo ostatnio jak lekarz stukal zeby sie odwrocila to fakt zrobila to ale dupcia:) wiec teraz sie bede siedziec dopoki buziaczka nie pokaze mamusi:)

Czarownica - musze sie przyznac, ze fikajacy bobasek zostal "podkratniety" od kogos na jakims innym forum. Tez strasznie mi sie spodobal, wiec nie moglam oprzec sie pokusie skopiowania :) I teraz fika u mnie rowniez :)

hehe tez ci ukradlam;):) ale wkleje sobie go gdzies indziej:):)

jestem w szoku ze wy tak dlugo siedzicie na wizycie!~ja jakies 10 - 15 min u wychodze! To co w tam tak dlugo robicie dziewczyny???????

reklama
Jeśli robi się USG, to to trwa troche dłużej.
Poza tym ja czasami byłam "załatwiona" szybko.
Natomiast ostatnio siedzieliśmy tam pół godziny i ginka cały czas odpowiadała na nasze pytania.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry