reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Galeria czyli nasze fotki :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
No i nie inaczej zrobiłam. Teraz jak włączam komputer to za każdym razem widzę buźke Wiktorii.

reklama
Kosmi, śliczna dzidzia!!
Nawet nie wiesz jaką jesteś szczęściarą, że udało Ci się sfilmować dzidzię. Mi niestety dzidzia się schowała i mam ujęcia kręgosłupa ;) Może przy następnym badaniu maluch pokaże buźkę (na szczęście nie będzie mnie to już nic kosztować).

tylko z płcią był na początku problem bo mała schowała pupcie mi w miednicy :D ja sobie więcej nie pozwole na takie badanie bo bym musiała zapłacić i wole tą kaske na coś innego przeznaczyć, ciesze się, że wszystko tak ładnie wyszło bo to fajna pamiątka :) zdjątko stoji na biurku i mam też je w telefonie na tapetce, a filmik idzie pare razy dziennie :D

A ja się dziś dowiedziałam, że 31 stycznia jadę do Warszawy w sprawach firmowych i stwierdziłam, że jak dalej będę miała ochotę to się wybiorę na usg 3d. Dziewczyny napiszcie mi proszę godne polencenia miejsca, gdzie w Warszawie robiłyście to badanie. Z góry wielkie dzięki!

Odkad zobaczylam super zdjecia Dori i Kosmi z USG 3D tez nic w pracy nie robie tylko kombinuje jakas delegacje do Warszawy :) I chyba mi sie uda w poniedzialek 12-tego. Do poludnia sprawy sluzbowe (oczywiscie mniej wazne ;) ), a po poludniu podgladanie dzidzi w trzech wymiarach (juz sie nawet umowilam do tego gabinetu, ktory dziewczyny polecaja). Mam nadzieje, ze moj plan sie uda :)  W koncu najwyzszy czas sprawdzic, czy mam w brzuszku wersje z siusiakiem czy bez ;)

ok, to ja sie dolaczam ze zdjeciem bobo:

ma bardzo ciekawa pozycje :) moje starsze dziecko staralo sie usadowic tak samo ale mu nie wyszlo ;)

Idzia rośnie Ci mały myśliciel/ka. Super zdjątko. Jakby dzidzia jogę ćwiczyła

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry