reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Galeria czyli nasze fotki :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Dziękuję jeszcze raz za te wszystkie komplementy to bardzo miłe usłyszeć pierwsze pochlebstwa o swoim potomstwie.

Magdaleona - niestety, z tego co mi wiadomo w Krakowie nie ma USG trojwymiarowego :( Szperalam za tym kiedys w necie i dotarlam do watku na stronach gazety (dosc swiezego), gdzie dziewczyny tez szukaly i niesety okazalo sie, ze nici... :(
Z tego, co udalo mi mi sie dowiedziec sa jakies aparaty 3D (m.in. w Scanmedzie i w Centrum LIM), ale daja one niestety obraz niewiele rozniacy sie od zwyklego USG. Aby zobaczyc obraz trojwymiarowy, badanie trzeba podobno wykonac na aparcie 4D (wiem.. malo logiczne, ale podobno prawdziwe).
Nie wiem co myslec o tym gabinecie z Oswiecimia, ale watpie zeby to bylo to, o co nam chodzi - taki aparat 4D kosztuje okolo 400 tys. PLN, wiec nie bardzo chce mi sie wierzyc, zeby dysponowal nim prywatny gabinet w Oswiecimiu.
Zostaje nam wiec wycieczka do Warszawy - po obejrzeniu superowych fotek Dori zaczynam sie nad tym powaznie zastanawiac...:)

Z moich informacji (dzwoniłam do LIM) jest tam aparat, który jedynie się nazywa 3d... i nie ma nic wspólnego z tym, który jest w Warszawie - tam w centrum LIM faktycznie mają taki sprzęt. Czasami może się zdarzyć, że prywatny gabitem ma taki sprzęt, słyszałam o jednym w Tarnowie, więc może warto spróbować zadzwonić chociaż do Oświęcimia - zawsze to bliżej niż W-wa. Mój mąż stwierdził, że po tym usg genetycznym on już nie potrzebuje żadnego innego i woli zobaczyć Oliwkę na żywo...

idzia pisze:
poszukalam chwilke na internecie i znalazlam usg 3d w oswiecimiu:
http://tylnicki.pl/kontakt.php

To ja też dziękuję za namiary i postaram się to sprawdzić, ale chyba w przyszłym tyg, bo mi własnie telefon padł, a na weekend wyjeżdzamy

Dori, a ujęcia córeczki super - oczywiście się napaliłam na to badanie

Nie mam skanera :( a te zdjątka co mam wydrukowane takie śliczne... ale ze stopklatki z filmu też fajnie :)

gabrysia1.jpg

gabrysia2.jpg

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry