reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria brzuszków :)

sliczne mieszkanka:-D

jak ja widzę z jakimi wagami Wy startujecie to, aż się za głowę łapię:D 48 kilo to ja ważyłam chyba mają 12 lat:D

:-D no u mnie tez tak jakos:-D

aminaaa to brzuszek mamy podobny;-) tak wlasnie z 5 miesiac. Maz do mnie - o masz juz brzuch. A ja- dzieki, ze zauwazyles

klavell Ty to zgrabna pupa jestes. Jak to robisz, zdradz sekret:-p

reklama
Klavell! brzuszek miodzio:d i jakie fajne ubranka:D

Livastrid:D hehe...to przynajmniej nie będziemy same:p moja waga startowała to było 62 kg..ale już jest 64..a na początku marca ważyłam jeszcze 72 kg...ale to przez depresję...ładnie schudłam 10 kg...miałam zamiar schudnąć do 56 kg...a tu ciąża;P no, ale trudno:) do swojego wesela będę ważyć już te wymarzone 56 kg:) będę miała po porodzie pół roku na osiągnięcie wagi idealnej:) mam nadzieję, że w ciąży nie przytyję więcej niż do 75 kg:)

Livastrid:D hehe...to przynajmniej nie będziemy same:p moja waga startowała to było 62 kg..ale już jest 64..a na początku marca ważyłam jeszcze 72 kg...ale to przez depresję...ładnie schudłam 10 kg...miałam zamiar schudnąć do 56 kg...a tu ciąża;P no, ale trudno:) do swojego wesela będę ważyć już te wymarzone 56 kg:) będę miała po porodzie pół roku na osiągnięcie wagi idealnej:) mam nadzieję, że w ciąży nie przytyję więcej niż do 75 kg:)

ja zeszlam po ciazy do 62 /przed wazylam 65/ no i znowu brzuch:-D teraz mam juz 67, nawet nie wiem kiedy to przybylo:dry:
ostatnio to przybylo mi 28 kg i jakos nie licze, ze w tej ciazy bedzie mniej

Livastrid...28 kg wow:D "mała" zmiana...ja mam nadzieję, że przytyję te 12 kilo i koniec:) od 2 trymestru zacznę dłuższe spacerki i jakieś ćwiczenia;) i liczenie kalorii:) wyliczę ile mój organizm potrzebuje i dodam do tego jakieś 300 i tego będę się trzymała;)

ja mialam problemy z cisnieniem i ostatni miesiac tylam 2,5 kg na tydzien Anastazzja;-)
reszta to pomoc batonikow i lodow, wszak rodzilam we wrzesniu i latem odmowic sobie pysznosci sie nie dalo:-D

ewelina to Ty malusio wazysz

klavell Ty to zgrabna pupa jestes. Jak to robisz, zdradz sekret:-p
Zgrabna pupa hahahah chyba wielka dupa, a tak powaznie to nic nie robie, ale przytylo mi sie juz sporo, az sama w szoku jestem, startowalam z waga ok 60 kg, bo po urlopie w Turcji przytylo mi sie z 58, a teraz mam uwaga 64...szok...przy wzroscie 175 cm nie wyglada t az tak tragicznie, ale jak w pierszej ciazy przytylam 15-16 tak teraz jak mi przybedzie 20 to bedzie dobrze hahahaha

Klavell! brzuszek miodzio:d i jakie fajne ubranka:D
tak po domowemu :)

Asteria nie dramatyzuj:-p

klavell nie wiem, moze przy drugiej ciazy szybciej sie tak jakos tyje, bo ja w pierwszej ciazy w czwartym miesiacu mialam tylko kg na plusie. Ty chyba wielkich dup nie widzialas:-p:-p:-p

reklama
Klavell...u mnie po domowemu to stara rozciagnieta pizama:p ale obiecalam sobie,ze jak tz sie wprowadzi na stale to zainwestuje w porzadne ciuchy domowe:p a te stare powywalam...najgorsze jest to, ze ciaze chce przed znajomymi ukryc do co najmniej 12 tygodnia...a mieszkam z czworka lokatorow:p

Do góry