reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria brzuszków :)

...najgorsze jest to, ze ciaze chce przed znajomymi ukryc do co najmniej 12 tygodnia...a mieszkam z czworka lokatorow:p

haha to masz bojowe zadanie ;-)

mój mąż wczoraj stwierdził że musimy się wybrac po nowy zestaw ubrań,bo chodzę z niedopiętymi spodniami :-) ja jednak wolę się jeszcze wstrzymać,jeszcze chwilkę tak do 13 tc.

reklama
mój mąż wczoraj stwierdził że musimy się wybrac po nowy zestaw ubrań,bo chodzę z niedopiętymi spodniami :-) ja jednak wolę się jeszcze wstrzymać,jeszcze chwilkę tak do 13 tc.

aninaaa ja też chciałam się wstrzymać, ale wkuzały mnie odpięte dzinsy, a jak były zapięte to wkurzało mnie, że cisną hihi ... a że w h&m jest właśnie wyprzedaż i spodnie dżinsowe ciążowe przecenili ze 150 na 75 to zainwestowałam w dwie pary, jedne na teraz a drugie rozmiar większe, bo kolejna wyprzedaż w styczniu, a wtedy już nie będą potrzebne :) Dzięki temu dziś jest mi bardzo wygodnie w pracy :):):) Jeśli któraś z Was myśli o takich spodniach to naprawdę polecam teraz, bo oni często spodni ciążowych nie przeceniają- wiadomo, że i tak się sprzedadzą bo jak ktoś potrzebuje to kupi i tyle :)

o dobrze, że mówisz o wyprzedaży, wybiorę się. ale powiedzcie rozmiar normalny się bierze, tylko gumka jest?

Emmm te spodnie są bardzo niskie - niższe niż biodrówki, a wyżej jest gumka... i prawda jest taka, że to nie jest prawdziwy dzins tylko dżins ze strechem więc i tak się ciągną. Ja kupiłam jedne na teraz takie, żebym mi nie spadały i jedne o rozmiar większe - mam nadzieję, że starczą mi na całą ciąże, bo w brzuchu się nieźle ciągną

no własnie słyszałam że w h&m są teraz bardzo ciekawe wyprzedaże,nie tylko dla dorosłych ale i dla dzieci.podobno fajne ciuszki można kupić nawet za 10-15 zł.muszę się wybrać,dzięki :-)
a co do ciążówek pamiętam,że kiedyś kupowałam spodnie rosnące razem z brzuchem,ale jak sobie je przypomnę teraz...matko były fatalne ;-)

Ja też kupiłam dżinsiki w H&M. Rozmiar, który noszę normalnie, jest na mnie ciut luźnawy, ale i tak je wzięłam, żeby był lekki zapas w tyłku :)

Powtórze za kimś, ale omatko jakie wy chude jesteście. Ja mam brzuszek i nie wiem czy to mój tłuszczyk, którego jest dość spoko, czy to ciąża :)

Zrobię na dniach również zdjęcie...

314bl74.jpg

to mój brzuchol, tylko że głodny bo zjadłam dzisiaj jedną kanapkę:D jak się najem to jest większy skubany. jakoś bardzo średnia bo z telefonu no i łazienka średnio czysta bo jakoś nie mogę sie zebrać żeby posprzątać:D

reklama
Do góry