reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria brzuszków :)

Ja generalnie do płaskobrzuchych nie należę, a teraz to już naprawdę sterczy konkretnie :) Wczoraj po raz pierwszy zrobiłam z tego użytek: umówiłam się z przyjaciółkami na ploteczki w knajpie nad Wisłą, spóźniłam się nico, a tu jakiś nadgorliwy pan na bramce chciał 10 zł za wjazd na imprezę, bo salsa jest i tu się tańczyć przychodzi i od dziesięciu minut wstęp już jest płatny. Ponieważ nie zamierzałyśmy nawet zbliżać się do parkietu, a jedynie poleżeć na wygodnych łóżkach w plenerze, wymownie chwyciłam się za brzuchola: "No gdzież ja tańczyć z tym brzuchem...".
Swoją drogą dziewczynom z Warszawy polecam: Big Budda Beach na Wale Miedzeszyńskim. Plenerowa knajpka nad Wisłą, jest piaseczek, hamaki, duże, wygodne leżaki. Trochę jeszcze bar i kelnerzy nieogarnięci (do jedzenia mamy kiełbaski, sałatkę i pangę, ale panga to dla desperatów tylko :), albo: "co, mojito bezalkoholowe pani chce?? Przecież to się Pani wcale nie opłaci, doleję pani choć troszkę!" :D), ale może się jeszcze wyrobią, bo knajpa od niedawna podobno działa dopiero...

reklama
Ja wieloródką nie jestem ... a widziałyście jakie zdjęcie wczoraj wstawiłam - masakrycznie duży mam ten brzuchol :) Beatka Twój też robi już wrażenie - ślicznie :-)

dzieku i powiem ze juz nie ukryje
xx_ciezarowka.gif

ale w ciazowych ubraniach nie chodze
bo wygladam jak polowa ciazy
a zwykle juz mnie cisna

Hehe, ja z Laurą przyznam Wam szczerze, że miałam taki wieeeelki brzuch, że mi ciążówki wcale nie były potrzebne.... starczyły zwykłe dresy i bluzki od siostry:-D
No ale zobaczymy jak będzie teraz....

reklama
Do góry