reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria brzuszków :)

Ja generalnie do płaskobrzuchych nie należę, a teraz to już naprawdę sterczy konkretnie :) Wczoraj po raz pierwszy zrobiłam z tego użytek: umówiłam się z przyjaciółkami na ploteczki w knajpie nad Wisłą, spóźniłam się nico, a tu jakiś nadgorliwy pan na bramce chciał 10 zł za wjazd na imprezę, bo salsa jest i tu się tańczyć przychodzi i od dziesięciu minut wstęp już jest płatny. Ponieważ nie zamierzałyśmy nawet zbliżać się do parkietu, a jedynie poleżeć na wygodnych łóżkach w plenerze, wymownie chwyciłam się za brzuchola: "No gdzież ja tańczyć z tym brzuchem...".
Swoją drogą dziewczynom z Warszawy polecam: Big Budda Beach na Wale Miedzeszyńskim. Plenerowa knajpka nad Wisłą, jest piaseczek, hamaki, duże, wygodne leżaki. Trochę jeszcze bar i kelnerzy nieogarnięci (do jedzenia mamy kiełbaski, sałatkę i pangę, ale panga to dla desperatów tylko :), albo: "co, mojito bezalkoholowe pani chce?? Przecież to się Pani wcale nie opłaci, doleję pani choć troszkę!" :D), ale może się jeszcze wyrobią, bo knajpa od niedawna podobno działa dopiero...

reklama
Ja wieloródką nie jestem ... a widziałyście jakie zdjęcie wczoraj wstawiłam - masakrycznie duży mam ten brzuchol :) Beatka Twój też robi już wrażenie - ślicznie :-)

dzieku i powiem ze juz nie ukryje
xx_ciezarowka.gif

ale w ciazowych ubraniach nie chodze
bo wygladam jak polowa ciazy
a zwykle juz mnie cisna

Hehe, ja z Laurą przyznam Wam szczerze, że miałam taki wieeeelki brzuch, że mi ciążówki wcale nie były potrzebne.... starczyły zwykłe dresy i bluzki od siostry:-D
No ale zobaczymy jak będzie teraz....

reklama
Do góry