reklama
marys16
Fanka BB :)
fazerkamm wspanialy brzusio
Mami91
wow fazerkamm brzusio sliczny ja nie mam co porownywac do mojego a u mnie juz wielkimi krokami zbliza sie 17 tyg:-)
ale jak znajde aparat to pokaze swoj :-)
ale jak znajde aparat to pokaze swoj :-)
Asteria
Wdrożona(y)
fazerkamm: WOW sliczny brzusio
fazerkamm
Mami91 zrob zrob ciekawa jestem innych brzuszków.. mój faktycznie jest ogromny ale nawet przed ciążą jak miałam okres to robił mi się brzuszek.. (w pozostałe dni był płaski) wszyscy się pytają czy to na pewno pojedyncza ciąża :-)
Asteria
Wdrożona(y)
Mami91 zrob zrob ciekawa jestem innych brzuszków.. mój faktycznie jest ogromny ale nawet przed ciążą jak miałam okres to robił mi się brzuszek.. (w pozostałe dni był płaski) wszyscy się pytają czy to na pewno pojedyncza ciąża :-)
hehe, tez mi to przeszlo przezmysl
fazerkamm
na 100% pojedyncza jedno serducho bije :-)
iga73
macierzyński jest płacony na podstawie średnich zarobków z ostatniego roku pracy, czyli jeżeli np. w ciągu ostatnich 12 m-cy dostałyście podwyżkę lub byłyście na zwolnieniu płatnym 80% (czyli nie ciążowym) to wtedy kwota będzie niższa niż miesięczne wynagrodzenietiramisu a może zatem wiesz jeszcze czy macierzyńskiego płacą tyle co zarabiałaś, czy może też mniej??
a swoją drogą byłaby głupia taka, która nie skorzystałabym z dodatkowych 4 tygodni płatnych jeśli może hehhe - powinni dać to z urzędu
reklama
fazerkamm