reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria brzuszków :)

reklama
Melisa aż wierzyć się nie chce, że 16 kg przytyłaś od początku ciąży. Mąż pewnie mógłby Ciebie jeszcze do góry podrzucić:-) bez problemu.Mój to już nie próbuje a jak mu na kolana siądę, to kwiczy, hehe
Mój A. kwiczał jak jeszcze w ciąży nie byłam, to sobie wyobraź jak teraz musi lamentować jak chcę mu na kolana usiąść:-D

Melisa Tobie tylko brzuszek rosnie...
ja na twoich zdjęciach tez nie widzę byś rosłą gdzie indziej niż w brzuszku.
pięknie wyglądasz!

I nie idzie tylko w brzuszek... już 16 kg do przodu :-)
:szok::szok::szok: no co ty mówisz. naprawdę? nie chce sie wierzyć. tak zgrabnie wyglądasz, taka szczuplutka jesteś. ślicznie!!!!

ch_aga
a twój brzuszek taki fajniutki wypukły :)
lajtway bardzo zgrabnie wyglądasz w ciąży. brzuszek bardzo zgrabniutki.

Mój dzieć leży ciągle w poprzek brzucha u góry, możliwe że stąd taki wypchany brzuch mam górą. Ale z Matim też tak było. A poza tym zawsze miałam tendencje do tycia w brzuchu. Nawet będąc kiedyś szczupłą brzuszek zawsze mi wystawał.
Pozdrawiam

Melisa - Ty mnie zawsze zachwycasz :-)
Cha-ga - wow ale brzuszek, maluszek ma willę z basenem :-)
Marcia - ja tam nie widzę Twoich 80 kg, sam brzuszek widzę.
Anastazzja - ładna z Ciebie kobitka a włosy śliczne.

no wow dziewczyny sliczne te wasze brzuchy:-)Melisa az mi szczena opadla ze przytylas 16 kg bo nie iwdac zupelni enic oprocz brzuszka oczywiscie:-)A tak poza tym to wszystkie zgabniachy jestesmy nie ma co ukrywac:-)pokzuje brzuszki:-) plpl_334x335.jpgDSC_5981_2448x3696.jpgDSC_5996_2448x3696.jpg
w linku zestawienie:-)
ImageShack� - Online Photo and Video Hosting

Ostatnia edycja:
reklama
Łoooo Mami jaki fajny .... Taki - idealny :) a swoją drogą co z Twoją cesarką?? Bo coś wspominałaś, że będziesz się umawiać i nie wiem czy czegoś nie przegapiłam ....

Do góry