Alice_1
Fanka BB :)
Melisa jutro powiem Mojemu to mi zrobi i wstawię swój bębenek. Dziś jestem nieogarnięta
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mój A. kwiczał jak jeszcze w ciąży nie byłam, to sobie wyobraź jak teraz musi lamentować jak chcę mu na kolana usiąśćMelisa aż wierzyć się nie chce, że 16 kg przytyłaś od początku ciąży. Mąż pewnie mógłby Ciebie jeszcze do góry podrzucić:-) bez problemu.Mój to już nie próbuje a jak mu na kolana siądę, to kwiczy, hehe
ja na twoich zdjęciach tez nie widzę byś rosłą gdzie indziej niż w brzuszku.Melisa Tobie tylko brzuszek rosnie...
no co ty mówisz. naprawdę? nie chce sie wierzyć. tak zgrabnie wyglądasz, taka szczuplutka jesteś. ślicznie!!!!I nie idzie tylko w brzuszek... już 16 kg do przodu :-)