reklama
Ahh zgadza się jest przereklamowana, ale widzisz ja o czymś takim marzylam...
Jedyne co zmienilo się w czasie ciąży to potrzeba sprzatania, wpadam w furię jak widzę włosa na podłodze od psa (a mam ich dwa ), także po trzy razy dziennie jade z mopem i odkurzaczem na 220m 2 ale przynajmniej jakos mi dzień mija...
Hm szczerze Wam powiem, że ja ubrań nie zmieniłam, chodzę w tym co dotyczchas i nic nie dokupuje bo jak to mówi mój chłop "aaa to sie nie oplaca na te 3 mce bo potem i tak schudniesz" oczywiscie atakuje go "a co gruba jestem?"
Napisałam dalsza częśc wiadomości ale mi się skasowała :-(
Jedyne co zmienilo się w czasie ciąży to potrzeba sprzatania, wpadam w furię jak widzę włosa na podłodze od psa (a mam ich dwa ), także po trzy razy dziennie jade z mopem i odkurzaczem na 220m 2 ale przynajmniej jakos mi dzień mija...
Hm szczerze Wam powiem, że ja ubrań nie zmieniłam, chodzę w tym co dotyczchas i nic nie dokupuje bo jak to mówi mój chłop "aaa to sie nie oplaca na te 3 mce bo potem i tak schudniesz" oczywiscie atakuje go "a co gruba jestem?"
Napisałam dalsza częśc wiadomości ale mi się skasowała :-(
Ostatnia edycja:
aninaaa
Październikowa Mama'06 Entuzjast(k)a
woww.. normalne spodnie.. jak ja się za nimi stęskniłam
o tym samym pomyślałam tak szczerze to ten brzuszek nie zrobił na mnie takiego wrażenia jak spodnie oczu oderwać od nich nie mogłam.jak ja tęsknie za swoimi dżinsami ...:/
Mami91
Fanka BB :)
ostatnio leżały paluszki na stole, to w nocy się przebudziłam zjadłam wszystkie i poszłam spać a mój P. mówił że słyszał tylko szelest opakowania;Delastico to wszystko zależy od hormonów kobiety.. u mnie zdarza się że mam na coś bardzo ochotę.. w nocy czasami jak się budzę to bym też coś przekąsiła ale zdrowy rozsądek mi mówi żeby lepiej poczekać z jedzonkiem do rana a brzusiunio masz słodkie! takie malusie
Mami elegancki brzuch! A co do Ciebie, to jak spojrzałam na ostatnie zdjęcie to o Kasi Kowalskiej pomyślałam xD
Mami91
skadże zero podobieństwa z nią przecież. chyba tylko fryzura heh
sama nie wiem skąd mi się to wzieło, aż dwa razy oglądałam ;Dskadże zero podobieństwa z nią przecież. chyba tylko fryzura heh
reklama
Mami91
wow moze zaczne sie przedstawiac jako ona hihi ;D