reklama
fazerkamm
Fanka BB :)
ch_aga no no no brzusio pierwsza klasa
Gosia słodziak z tego Twojego brzucholka
Gosia słodziak z tego Twojego brzucholka
Gośka ja to chyba Cie gdzieś już widziałam z jakiej dzielnicy jesteś?
Mokotów na chwilę obecną. Ale szlajałam się po różnych dzielnicach już Bielany, Żoliborz. Może w metrze mnie widziałaś, bo swego czasu z Bielan na Mokotów dzień w dzień podróżowałam...
27 tc.
Powiem Wam, że myslałam, że bedzie to wyglądalo wszystko inaczej.
Mianowicie myślałam, ze w nocy bede sie budzić z wielką ochotą, która nie da mi zasnać np na szalonego McDonald'sa. Że bede zajadac lody przed telewizorem w nieskończoność. Podjadać śledzie, ogórki. Mieszać smaki.
a tu jedno wielkie rozczarowanie
Bo nie wyglada to tak jak w flimach, nie jemy lodów, nie wstajemy w nocy, nie szperamy.
Nie mamy ochoty na nic....
Powiem Wam, że myslałam, że bedzie to wyglądalo wszystko inaczej.
Mianowicie myślałam, ze w nocy bede sie budzić z wielką ochotą, która nie da mi zasnać np na szalonego McDonald'sa. Że bede zajadac lody przed telewizorem w nieskończoność. Podjadać śledzie, ogórki. Mieszać smaki.
a tu jedno wielkie rozczarowanie
Bo nie wyglada to tak jak w flimach, nie jemy lodów, nie wstajemy w nocy, nie szperamy.
Nie mamy ochoty na nic....
Ostatnia edycja:
fazerkamm
elastico to wszystko zależy od hormonów kobiety.. u mnie zdarza się że mam na coś bardzo ochotę.. w nocy czasami jak się budzę to bym też coś przekąsiła ale zdrowy rozsądek mi mówi żeby lepiej poczekać z jedzonkiem do rana a brzusiunio masz słodkie! takie malusie
ewelina26k
elastico a ja myslałam, że mam malutki brzuch ale Twój jest jeszcze mniejszy:-)
reklama