reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria brzuszków :)

dsc00397yu.jpg

dsc00401wu.jpg

a to Hanka w 26 tygodniu:) jak widać zmiana wyraźna:p wydaje mi się, że to dlatego, że zmieniła pozycję na ewakuacyjną:D bo brzuchol urósł w "chwilkę":)

reklama
Anastazzja-brzuszek pierwsza klasa, prześliczny:).Jak porównuję ze swoim, to u mnie jakoś nie widać brzusia. Pewnie dlatego, że mi się jakoś po całości maleństwo ułożyło.Dziś będę mieć zdjęcia z wczorajszej imprezki urodzinowej 4-latka, to pokaże Wam moje maleństwo.

Niki:) a może dzidzia leży poprzecznie? u mnie tak było i wcześniej brzuch miałam taki "rozlazły" na boki:):) dopiero jak Hanka zeszła głową w dół to wtedy się uwypuklił dość mocno:):)

Niki:) a może dzidzia leży poprzecznie? u mnie tak było i wcześniej brzuch miałam taki "rozlazły" na boki:):) dopiero jak Hanka zeszła głową w dół to wtedy się uwypuklił dość mocno:):)
A wiesz, że tak może być. W 22 tygodniu maleństwo leżało główką do dołu, ale przecież ruchliwa dzidzia jest, więc się przemieszcza.Może u mnie też będzie, że któregoś dnia się obudzę rano a tu brzusiu urosło.A tak na marginesie Hanka to śliczne imię:)

Aniaa...hehe...no wręcz przeciwnie:p od urodzenia jestem bardzo jasna blondynka:p chociaż na zdjęciu nie wyglądają tak jasno jak są w rzeczywistości:):)

Niki:) może tak być:):) a Hanka to faktycznie piękne imię:D:D:D

reklama
Do góry