reklama
Dziewczyny- dziekuje :-) Wy zawsze jestescie mile. Ja czuje sie grubo (moze dlatego, ze zawsze bylam bardzo szczupla, a jednak 12 kg do przodu daje roznice) i nawet chcialam dzis sobie cos kupic w Centrum Handlowym, obeszlam sklepy, ale co przymierzylam to jak pingwin ;-) Ale sie nie przejmuje - wszystko dla Milenki ;-) A Maz nie narzeka ;-) Troche sie smieje, ze mi brzuszek spod bluzki wystaje ;-)
Fazerka- fajny brzusio i bardzo duzy- taki typowo ciazowy okraglutki- takie mi sie podobaja :-)
Fazerka- fajny brzusio i bardzo duzy- taki typowo ciazowy okraglutki- takie mi sie podobaja :-)
Mellisa wyglądasz tak kwitnąco na pewno będziesz miała córeczkę?:-) Bo urody to mamusi nie zabrała
Zdaje mi sie, ze na pewno to nigdy nie mozna byc pewnym ;-) Bo przy urodzeniu zdarzaja sie niespodzianki ;-) Jak narazie lekarka twierdzi, ze Dziewczynka :-)
Anastazzja
Fanka BB :)
Melisa Ty to szczuplutka jesteś to nie masz na co narzekać
Fazerka super domeczek
Fazerka super domeczek
reklama
Mami91
Fanka BB :)
Melisa moj brzuszek identyfikuje sie z twoim mamy bardzo podobne i wygladasz kwitnacooo!!!
Fazerkamm wow jaki ten twoj brzuszek jest fajny duzy i okragly poprostu cudowny i zgrabna pupcie masz hihi
a ja jutro zrobie foto mojemu brzusiowi moze na zdj zobacze roznice czy mi urosl
Fazerkamm wow jaki ten twoj brzuszek jest fajny duzy i okragly poprostu cudowny i zgrabna pupcie masz hihi
a ja jutro zrobie foto mojemu brzusiowi moze na zdj zobacze roznice czy mi urosl